Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
beleszólok
senior tag
Ha nem gond, hogy legálisan csak opensource fejlesztésre használható az ingyenes, akkor PyQt.
Ha ez gond (szerintem nem
), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.
Esetleg, ha csak apróbb feladatokhoz kell, akkor tkInter, ez primitív, de nem kell külön telepíteni. Ha van python, akkor ez is van.
A wxWidgets (ha jól emlékszem a nevére) elég nagy csalódás volt. Windowson voltak vele gondjaim. Névleg multiplatform, gyakorlatilag... szóval nekem nem jött be.
Gtk-t nem ismerem. Bennem a Gtk és a gnome összekapcsolódtak, Windowson valahogy... szóval eszembe sem jutott.Windows-t csak azért emlegetem, mert a Python egyik nagy előnyének tartom, hogy bizonyos szabályok betartásával valóban csak egy programot kell írni a különböző op.rendszerekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Milyen program, ami...?
- Apple asztali gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), akkor esetleg PySide, ami szintén Qt, csak mások készítik - én nem szeretem, több hibája volt, mint a PyQt-nek.