- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Telepitettem az Anacondat, és onnan egy meteorológiai programot ami python felülettel működik.
A gond csak az h terminálból tudom futattni a python scripteket. Előtte megvolt a Debian tároloban lévő változat, annál persze nem volt ilyen gond.
A program akkor indul ha aktiválom az ECMWF et a terminálból, az anaconda activate ecmwf parancsal. A program oldalán viszont ezt nem írta, ők csak ennyit irtak.
Please make sure to activate you conda environment before running your python program
A conda activate parancsal.Ha nem aktiválom anacondával az ecmwf et akkor egyáltalán nem tudok scriptet futtatni, sehogy, se terminálból, se magát python fájlt enterrel fájl kezelőböl, se Geany szöv szerkesztőböl.
Ha aktiválom az ecmwf akkor már működik a program, de csak terminálból hajlandó, a python fájlnev.py parancsal, enteres futattás fájlkezelőböl és a Geanys futás továbbra se megy, ami problémám mert így jó lassan tudok haladni.Ha Geanybol probálom futtatni azt írja hiánzik egy modul.
Traceback (most recent call last):
File "arpegepcpvhuconv_72.py", line 4, in <module>
from Magics.macro import *
ImportError: No module named Magics.macroHa meg nem aktiválom ecmwf-t anacondával akkor meg ilyen hibát dob.

Ezekszerint mindenképpen szükséges az aktiválás
, csak az baj amit az előbb is irtam h csak terminálból tudok futattni lassú modszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 8GB/256GB magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, csak az baj amit az előbb is irtam h csak terminálból tudok futattni lassú modszerrel.