Hirdetés
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Home server / házi szerver építése
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Autós kamerák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harusakura1
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Úgy tervezem, hogy itt maradok egy darabig azért, mert jól néz ki a cv-n a cég neve, de 2 vagy max 3 évnél tovább nem éri meg, mert emelni nem szoktak olyan nagyot, ha egyáltalán kapsz. Három év tapasztalattal, meg azért már szerintem ha nem is olyan sokkal, de jobb fizetést kapnék.
Az igazság az, hogy javazni akartam már amikor diákként idejottem, de inkabb elfogadtam ezt a lehetőséget, mert le akartam tudni a szakmai gyakorlatomat is.
Lehetőség van mozogni cégen belül, ráadásul a részlegünknel van másik csapat akik javában dolgoznak, de nyilván az elejen most nincs lehetőségem még, meg elég hülyén is jönne ki

Az a baj az ML-el, hogy azért eléggé az elején vagyunk még neki szerintem, és most nagyon matekos, ha érteni is akarod, hogy mi miért mukodik/nem működik. MSc-t nem hiszem, hogy bevallalnam csak ezért.
A management stb. lehetőség nem tudom mennyire játszik nálam. Szeretek csapatban dolgozni, de most nem lennék felkeszulve arra, hogy több emberre kelljen figyelnem. Lehet ez is változik majd ahogyan öregszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs