Hirdetés

Aktív témák

• dj.saabe

aktív tag

válasz Toness #4 üzenetére

Nemtudom ohgy ebben mi a tiltto talán a saját receptes rés za az kicsit de ha a neten megállta a helyét az az oldala tuti nem tiltott de ha gondolja valamelyik mod kiszedheti ha nemtettszik.

#1 válaszolok magamnak. A Kedvencem a 45 rakétából álló pálmafa/fűzfa effektes tüziljáték darabja oyaln 10-11 ft. A Görög tűz se rosaz ha jól összevan hangolva vagy 5-10 darab!! a patárdákat csak idéglenes használom nemtalálok nagy élvezetet benen nem olyan vagyok mint sokan hogy menenk az utcán és dobálják az útra ha nálam petárda van azgarantáltan nagyot fog szólni :DD majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.
    amit tavaly szereztem nagyon vad volt tuti kis anyag !! 500ft votl darabja (viszonylag olscó) Egy kb 20 cm hosszú és 3 cm Sugarú tehét 6 cm átmérőjű petárda nagyon tuti volt vetem vagy 5-őt és azokat is még ugy dobáltam mint a sim petárdát pl kukába bele + titok. elősször amikor mondta a cávó nemakartam venni de amikor megláttam megbűvölt a kinézete maga a nagysága meg a teljesen koromfekete papir rajta halálfejekkel !!.....

Aktív témák