Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
Nemtudom ohgy ebben mi a tiltto talán a saját receptes rés za az kicsit de ha a neten megállta a helyét az az oldala tuti nem tiltott de ha gondolja valamelyik mod kiszedheti ha nemtettszik.
#1 válaszolok magamnak. A Kedvencem a 45 rakétából álló pálmafa/fűzfa effektes tüziljáték darabja oyaln 10-11 ft. A Görög tűz se rosaz ha jól összevan hangolva vagy 5-10 darab!! a patárdákat csak idéglenes használom nemtalálok nagy élvezetet benen nem olyan vagyok mint sokan hogy menenk az utcán és dobálják az útra ha nálam petárda van azgarantáltan nagyot fog szólni
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.
amit tavaly szereztem nagyon vad volt tuti kis anyag !! 500ft votl darabja (viszonylag olscó) Egy kb 20 cm hosszú és 3 cm Sugarú tehét 6 cm átmérőjű petárda nagyon tuti volt vetem vagy 5-őt és azokat is még ugy dobáltam mint a sim petárdát pl kukába bele + titok. elősször amikor mondta a cávó nemakartam venni de amikor megláttam megbűvölt a kinézete maga a nagysága meg a teljesen koromfekete papir rajta halálfejekkel !!.....
Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
majd leeht elmondom amiekt szoktam csinálni.