Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• darkmore

tag

válasz chatran #9522 üzenetére

Hasonló gondom van nekem is, vettem használtan egy OLED gépet, de van egy karc a PS gomb mellett, ami zavar. Ahogy látom már csak slim gépet lehetne rendelni, de raktáron sehol nincsen...

Eddig két játékot zúztam rajta végig:

Steamworld Dig
    Egyedi kinézetű steampunk western világban játszódó, gőzrobot bányászkodós, felfedezős platformer, bár az ugrabugra heylett a hangsúly inkább az áskálódáson van. Nem egy mega nagy kiadós tripple AAA cím, de nagyon jó kis hangulata van. Nagyon tetszett, hogy nyugisan lehet tervezgetni merre haladunk tovább, de pár helyen elég pörgősen kellett cselekedni, hogy teljesíteni tudjuk a pályát. A robotunkat fel lehet szerelni mindenféle fejlesztéssel és később már szükség is lesz minden eszközre, hogy megkaparintsunk minden nyersanyagot. Három világot lehet végigtúrni, a legvégén pedig egy kis meglepi is van. Mindenkinek ajánlom aki egy kicsit nyugisabb felfedezős játékra vágyik! :)

Shovel Knight
    Mostanában talán már inkább unalmasnak számító retro szerű játék, ami mindenben hajaz a 8bites ősökre, bár én nem emlékszem, hogy anno ilyen jól működött volna az irányítás bármelyik elődben is. Humoros hangulatú gyüjtögetős, harcolós platformer, az elején még könnyű pályákkal később már majdnem hajkitépős szintre belőtt brutális akadályokkal. Mégis végig leköti az embert, minden pálya változatos és a nehézség mellé új játékelemekkel is párosulnak, nehéz letenni. Kicsit fura, hogy egy ilyen játékba is beszivárgott a "souls" játékok mechanikája, azaz ha meghalunk akkor ott eldobjuk a valutánk egy részét (szerencsére nem az egészet) és mikor a checkpointtól újra indulunk begyűjthetjük ezt, valamint ha végigjátszottuk, akkor lehet new game+ indítani. Vicces kis lovagunk egy ásóval vág neki a nagyvilágnak, hogy eljusson a Sors(/Végzet) Tornyába, közben több főellenfelet kell legyőzni, sajnos ezek nem sikerültek túl erősre, new game+-ban már veszélyesebbek kicsit, de olyan sok relikvia áll rendelkezésünkre, hogy okosan beosztva a magic-ünket nem okoznak gondot, talán csak az első 1-2 nekifutásnál. Ez sajnos a játék legvégső ellenfeléről is elmondható, de a vége olyan jól össze van dobva, hogy szerintem senki nem fog fanyalogni rajta, aki végigjátsza. Aki szereti a nehéz platformereket, ahol oda lehet csapni az ellenfeleknek és a közben összegyűjtött kinccsel fejleszteni a karakterünket, felszerelésünket, annak mindenféleképpen ki kel próbálnia!

• RangerFox

veterán

Használt olcsóbb, megbízható gépek, nincsenek típushibái, egész jó pakkokat ki lehet fogni használt oldalakon.

• Rigormortiis

veterán

Szerintem megér pár telefont a médiák/euronicsok felé. De nyugodtan vehetsz használtan is. Egyrészről strapabíró kis masinák, másrészről ha használtat veszel, jó eséllyel kapsz mellé memóriakártyát is, ami újonnan nem olcsó.

Új hozzászólás Aktív témák