Új hozzászólás Aktív témák
-
Cetli
tag
Sziasztok.
Egy vagy kettő embert keresnék egy kis segítségre. Conquests Boss Mode vagy Conquests Curses! Sajnos egy hiányzik már a Season Journey S24 ből.
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Elkezdtem tegnap megint egy kicsit bohockodni a Diabloval, van meg esetleg aki PS4-rol tolja manapsag?
-
leslieke
Jómunkásember
Részemről lezárult a Diablos korszak, eladtam a játékot és a gépet is.
Ha lesz D4, majd arra újra benevezek.

-
szucstom
őstag
Ha esetleg valaki aktívabban tolja mostanság a D3-at, jelezném, hogy egy Rathma nekro várja párját Gr70 környékére

-
szucstom
őstag
Konkrétan semmi köze a két platformnak egymáshoz, így ha össze is kapcsolod, hátrányod nem lesz belőle. Ha esetleg kell segítség, vegyél fel. Per pillanat egy rathma nekróval tolom.
-
Lacko66
tag
Szia.
Nem olyan rég vettem meg én is a D3-at konzolra (kb 10 napja) és nem csináltam semmit, csak kreáltam egy görbehátút (wd) és játszom. Igaz, én nem fűztem össze semmit semmivel, nem is tudom annak lenne-e valamilyen gyakorlati haszna, egyszerűen csak elkezdtem játszani. Ha PC-n belépek a játékba, akkor ott az eddigi összes karakterem, konzolon pedig egyelőre ez az egy doki. Semmi sem tűnt el sehonnan. -
Lust
újonc
válasz
leslieke
üzenetére
Ezt írja, ha hozzá akarom kapcsolni a PS fiókomat mielőtt jóváhagynám!
"Note: Any previous connections will be removed."
Ez talán azt feltételezi, ha Facebook vagy Google van hozzá csatolva az t leválasztja és csak a PSN lesz.
Mert azért se csináltam, hogy mindent felül ír.Vélemény?
Köszönöm!
-
Lust
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Megvettem a D3-t PS4-re, de nem merem összefűzni a PS fiókom a Blizzardal.
PC-n nem szeretném elveszíteni az a pár ezer játékórát, karaktereket.....
Tehát szeretném meg tudni, hogy hogyan is működik a Blizzard fiók csatolása Pc és PS között? Valamint hasonló képen vagyok Overwatch terén annyi különbséggel, hogy az csak PS4-re van meg lemezen és nem jelzi a Blizz accom.Mi van csatolom a Google fiókomat meg a PS fiókomat? Az egyik felülírja a másik játékokat vagy külön külön látszik majd mind?
Elég kusza, kérlek nézzétek el!
Előre is hálásan köszönöm a segítséget!

-
Lacko66
tag
Sziasztok.
Pár napja én is megvettem a játékot és egy dokival kezdtem a konzolos Diablo pályafutásomat.

Bárki jelölhet barátnak aki még nyomja, partyban jobb játszani mint egyedül.
Misilaci a nevem. -
szucstom
őstag
Sziasztok!
elkezdtem én is konzolon D3-at tolni, ha valaki esetleg innen aktív, vegyen fel nyugodtan, vagy írjon itt és szívesen csatlakoznék partiba!

-
walkon25
újonc
Sziasztok! Pár hete kezdtem el Diablo 3-mal játszani, egy hammerdin nem szezon buildet csinálok, ehhez keresnék tárgyakat.
Tudna valaki segíteni?
-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
Tolja valaki a season13-at? Jelenleg egy Wizardot kezdtem Paragon 437-nel vagyok, de Torment XIII-on hozza se tudok szagolni a monsterekhez es kb 2 utesre leutnek...
Tudtok segiteni Wizard buildben, meg gameplayben?

-
leslieke
Jómunkásember
Akciós a D3: [link]
-
Cetli
tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy jelenleg ps4 is s12 megy ? Aminek majd lassan vége s kezdődik s13. Pc-n aktív voltam viszonylag de elvileg érkezik hamarosan a Ps s majd be szeretném szerezni a Diablot is. Avagy van egy kis eltérés pc és konzol közti patch közt ?
A választ előre is köszönöm🙂
-
leslieke
Jómunkásember
D3-RoS összes trófea begyűjtve!

-
moordavid
aktív tag
Nagyon nagyon nagyon régen akartam már magamnak egy saját konzolt, aztán persze a felnőtt kór előtt erre szülői akadályoztatások (Nincs rá pénz! Hülyeségre ne költs!
) miatt ez nem is valósult meg. Na de ha az ember fia kialakítja a saját egzisztenciáját akkor nincs aki belekotyogjon, szóval lebattyogtam a bótba oszt bennmaradt a kosárba egy Ps4pro
Házas emberként viszonylag könnyen engedélyt kaptam (Veszek egy konzolt. Jó, de hozzál tejet.)A Diablo 1-2 volt az amibe rengeteg órát beleöltem, eszembe sem jutott, hogy konzolra is megjelent valaha. Erre nem rám vigyorgott a kaszás egy ps4 tokon? Újra felcsendült a Tristram muzsikája, hörögtek a szörnyek hihetetlen élmény volt újra belecsapni a démoni trutyiba :-D Pláne először játszani kontrollerrel... Ezt a játékot erre találták ki :-D (Pláne 49 colon
)Szóval hosszú évek után újra Sanctuary földjét koptatom és vágom a fejeket-végtagokat. Elsőre gyanúsan könnyű volt a játék, repkedtek a legendary cuccok, Diablónak is csak pár hörgésnyi időre futotta mire levágtam volna. Aztán nézem, hogy seasont indítottam maga a játék helyett. Ha jól olvastam, ami cuccokat itt elértem, azt a season végén a jelen karakterem non-season formájában megőrzi ugye? A sima kampány azért omrálon erősebb kihívást jelent?
Multit még nem játszottam soha, szóval ha valakinek lesz kedve egy multiban atom láma barbárral nyomni az szóljon és megkeressük egymást.
-
leslieke
Jómunkásember
No, már csak egy trófea hiányzik. Mind a 6 karaktert fel kell vinnem 70-re. Aztán jöhet a Necro.
-
-
pomk
őstag
válasz
dinostaRR
üzenetére
Persze hogy lenne.
Egyébként már barátok vagyunk PS-en, pont pár napja öltem meg valami démont, aki csak úgy feltűnt a semmiből és az álneve ha jól emlékszem az volt, hogy "Slayer of DinostaRR" 
Én még csak most öltem meg Diablot normál szinten az új nekroval, megyek tovább a sztoriban hogy meglegyen a normál és tudjak menni bounty-zni. Szintemre őszintén nem is emlékszem.
Írj rám ha onlineak vagyunk mindketten és játszhatunk akár már ma este is. -
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Pályakezdőként érdeklődnék.
Anno a Diablo2 éjt nappallá téve toltam no meg az első részt is,de rég is volt.Most kicsit sok-sok év után nosztalgiáznák.
Mit is kellene nekem megvenni mert hát nem kis ár különbségek vannak.Diablo III (3) Ultimate Evil Edition
Diablo III: Eternal Collection
Egyáltalán mi a különbség a két verzió közt?
-
Nekem csak lvl 20 kröül van a Season karim, de előtte húztam fel két másikat 70-re, most valahogy nincs ingerem megint egyhez

-
dinostaRR
tag
Valaki tolja a seasont rajtam kívül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Kontroller/Kinect
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series S 512GB játékkonzolok garanciával! - konzol beszámítás ok! - FRISSíTVE 02.28.
- Xbox Series X 1TB+ Led állvány!
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) miatt ez nem is valósult meg. Na de ha az ember fia kialakítja a saját egzisztenciáját akkor nincs aki belekotyogjon, szóval lebattyogtam a bótba oszt bennmaradt a kosárba egy Ps4pro