- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Az NVIDIA vezére szerint a brit AI mögött nincs megfelelő infrastruktúra
- Ventilátorokkal bővült az ASUS Prime termékcsaládja
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ice&Lime #80442 üzenetére
hogy ebben konkrétan van-e nem tudom és nem akarlak félrevezetni, mert nekem nem PONT ilyenem van és amim van, azt is hyperx cloud-al használtam, nem komolyabb fejhallgatóval.... (meg kis jbl-el)
#80443 Dinomano tuti rossz apa vagyok, nekem van bőven időm játszani a két kölök mellett
mindig is volt......
-
válasz
Ice&Lime #80402 üzenetére
lehet h bizonyos monitorokon az a jack az vonal szintű kimenet és nem erősített, pláne nem esetlegesen egy nagy impedanciáju, komolyabb fejhallgatóhoz ajánlott
de ha erősített is, lehet h tényleg egyforintos gagyi az erősítő... (igen, még a kinai DA átalakítóban levőnél is lehet rosszabb
)
amugy próbáld ki a ps3-at, az a legegyszerűbb és legolcsóbb
#80407 vm93hun mármint az activision tegyen a játékaiért
a sony az infrastruktúrát adja (vagy még az sem)
#80411 Ice&Lime rengeteg szaggatós játék volt ps3-ra, az a gép egy mellényúlás volt a sony részéről. ökölszabály, hogy amiből van xbox változat, ott a jobb fps-ért érdemes azt választani (vannak azért kivételek, nyilván)
#80425 Dinomano a gta4 seriesX-en fix 60fps, de mamár a sokmagos pécéken is jól elfut
-
-
válasz
Ice&Lime #80413 üzenetére
Mondjuk ahhoz képest egy csomó minden szépen fut PS3-on. De igazából összehasonlíthatatlan a mai irreális igényekkel, amiknek már-már a PS5 sem felel meg. Viszont egy mai PC-hez mérten a PS3 az tényleg nudli.
PS4-en is 25-30 fps a GTA V, ha ennél több kell, akkor PS5, és azon fix 60 fps lesz. -
Weareus
addikt
-
-
válasz
Ice&Lime #80409 üzenetére
A GTA V az még PS4-en sem fut olyan szuperül (persze azért így is végigjátszottam párszor), viszont a PS5-ös változat az már teljesen oké.
A IV-et játszottam PS3-om, szerintem vállalható (a konzolhoz mérten), és ahhoz képest állítólag az V az jobban fut. De mondjuk nem próbáltam. -
válasz
Ice&Lime #80397 üzenetére
miért felezné meg? a ps3 hátulján az optikai kimenet csak egy plusz digitális hangkimenet.... ez a kis d/a átalakító pedig a fülhallgatót számára értelmezhető analóg hangá konvertálja a ps3-ból jövő digitális jelent.
hangerőcsökkenés akkor van/lehet, ha analog hangot osztasz Y kábellel kétfelé
-
EmThor
addikt
válasz
Ice&Lime #80391 üzenetére
Vagy vezetêk nélküli fejes vagy ott a multi audio video kimenet a ps3on, azt a kábelt bedugod a ps3ba, arra veszel egy átalakítót, és a piros/fehér rca kábelen az átalakítóval kihozod a hangot a hdmi mellett (ps3 menüben át kell állítani hol jöjjön ki a hang). Ezek a megoldások vannak csak, minap néztem én is.
-
EmThor
addikt
válasz
Ice&Lime #80386 üzenetére
Nekem anno maradt ps3 wireless stereo headset fejhallgatom + ps4-es gold wireless fejhallgato is jó hozzá.
(+ Szerencsére a monitoron van jack kimenet). Van még egy bonyolult módszer az a/v kimenettel meg piros/fehér rca kábellel, átalakítóval de azzal nem akartam kínlódni.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ice&Lime #77003 üzenetére
"Ha a monitor nem támogatja a hdcp-t, akkor ki lehet lőni valamilyen splitterrel? (mert állítólag van ilyesmi is)
Ha hdmi-dvi átalakítóval csatlakozik dvi portba akkor is ugyan az?"HDMI> DVI átalakító esetében digitális marad a jel, így a tartalom is védett lesz, ennek megfelelően a monitoron nem lesz kép.
HDMI splitterrel elvileg áthidalható a HDCP.
Mi a típusa a megjelenítődnek?
-
A`rpi
addikt
-
Droughert
tag
válasz
Ice&Lime #76991 üzenetére
Veszel egy rca-jack átalakítót és Composit VA kábelről leveszed az audió jelet. Nemrég újra vettem egy PS3-at, én így oldottam meg, mert van amikor monitoron játszom és ilyenkor fülessel használom.
pl. ez is jó lehet: -
A`rpi
addikt
válasz
Ice&Lime #76703 üzenetére
"Használt monitor vásárlásnál, honnan lehet tudni tudja e a hdcp-t, ha hd felbontású akkor általában tudja ugyeM
Illetve egy 1280x1024-es felbontásúval mi lenne a helyzet, ott akkor már nem működne a dolog?"Érdemes lenne natív 720p, vagy 1080p megjelenítőt választani a legjobb minőség érdekében, lehet kiserletezni alacsonyabb felbontású modellekkel is, de a működés, és a minőség nem garantált.
HDCP támogatással kapcsolatban, érdeklődj az eladónál, vagy keresd fel a gyártó oldalát pontosabb specifikációk végett.
-
A`rpi
addikt
válasz
Ice&Lime #76648 üzenetére
"Sziasztok!
Van valaki, aki ps3-at laptopon (a laptop kijelzőt használva) játszik valamilyen jófajta átalakítóval?"
Vegyél egy wide, HDMI-s HDCP-s monitort játékra. 10-20 körül megúszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eladó Nintendo Switch +2 dbjáték
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox One X 1Tb
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged