Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
Sziasztok, kb. 1 hete vásároltam használt ps3-at, de 10-15 perc után nagyon hangos a venti. Kb mint a régi xbox 360 ventifelhúzással. Gondolom pasztát neki, de azért előtte rákérdezek.
-
Gijon
senior tag
Na jelentem újrapasztáztam,....nem volt egyszerű 2 csavar is be volt gyógyulva. Gyerekek én még ilyennel nem találkoztam. Nyomokban tartalmazott valamit a proc. gpu páros, de magát a hűtőbordát csak illemből tisztítottam. Nem tudom ez minek tudható be..., konzolboltból vásároltam használtan viszonylag jutányos áron. Ha most nem szedem szét, akkor lehet, hogy még 3 napig sem húzta volna, ha merem használni is. A bosszantó az egészben, hogy elvileg szerviz is van a boltban... kérdem én, hogy vették ezt át...., na mindegy probléma megoldva...,ja és a gép tápkábel nélkül érkezett (a futárnak tuti nem kellett).
-
Gijon
senior tag
válasz nokia párti #44664 üzenetére
Nem nyúzni akarom, csak felettébb furcsa volt a 26 fokos lakásban, hogy játék nélkül felemelkedik a venti 2x, aztán a játékot elindítva 3. fokozat, 2 perc múlva pedig olyan szinten hangos volt, hogy fülesben hallottam. Nem hiszem, hogy 5-10 fok a különbség szerepet játszana ebben. Jelenleg tesztelem és még negyedére sem emelte meg a hangját. Ja, és slim gépről van szó, aminek állítólag "nincs" hangja. Nem azt mondom, hogy ne legyen hangja, csak ne 60db-en járjon...., még nyáron sem.
-
Gijon
senior tag
válasz DM-Fan #44667 üzenetére
Én hiszek nektek, ne volt még ps3-am, de ilyet én még nem láttam, hogy csak nyomokban van egy procin, vagy vga-n paszta. Olyan volt mintha vízzel felhígítva ráfröcskölte volna valaki. Mint mikor ablaktisztítóval ráfújsz az ablakra..hol van hol nincs. Rászáradva csak a processzor jobb oldalán volt valami, de az sem magán a magon. Szóval azért nem bánom, hogy nekiálltam.
-
Gijon
senior tag
válasz Tegla80 #48179 üzenetére
1:15:337 így be tudsz azonosítani. Sajnos idővel én is nagyon hadilábon állok. Minden nap 19:30-ra esek haza, így esélyem sincs gyakorolni. Hétvégén tudok csak valamicskét a gépre kacsintani. A setup-nak nagyon örülnék, mert abból csak tanul az ember. Linuxra is lehet tömöríteni, hirtelenjébe ezt találtam, hátha segít: http://newlinuxer.blog.hu/2009/11/21/rar_es_7zip_tomorites_es_kibontas_ubuntun_egyszeruen
-
Gijon
senior tag
Tölthető a 2014 FIFA World Cup Brazil Demo. Keresőbe felhozza
-
-
-
Gijon
senior tag
"Viszont a gta-tól már elég sok sorozatgyilkos "született"/ferdült el" Hát ilyenről még én sem hallottam Fiam is szokta játszani, de a karaktere fejlődése érdekli, meg az autókat babusgatja. WoW és társai, amitől inkább be szoktak kattanni. (Hetekig építi, tervezi a hadsereget,..aztán hopp 10 perc alatt porrá zúzzák..én sem örülnék .Na jó ez csak egy elrugaszkodott elmélet.)
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #59717 üzenetére
Start New Chat/ Voice/vid..2. (doboz) ikon Voice Changer : jópofa a hangodat torzítja . 4. ikon ott belövöd a hangerőt.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60585 üzenetére
Nyitómenü=>Friends alatt Start New Chat (x)=>Voice/Video Chat (x)=> Chat Settings (4. ikon) =>volume control (legalsó) -3-3 ig. Egyszer már írtam, mikor usb hangkártyát akartál kipróbálni.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60589 üzenetére
Ahh akkor próbáld meg, hogy beraksz egy dvd, vagy bluray filmet..., háromszöggel bejön a funkciólista...ott ha jól emlékszem a hangjegyikonnal lehet a hangerőt növelni. Nem biztos, hogy jó lesz, de egy próbát megér. Asszem, akkor megmarad a hangerő, de hogy a mikire is hatással van-e azt nem tudom.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60895 üzenetére
Na..., már 16 , meglesz az...
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #60902 üzenetére
Tetszett az egész családnak, nem volt kecmec
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #64062 üzenetére
Valóban nem gyenge, viszont ps3-on már voltak ezek a címek. . Én a 4-re várnék valami erősebbet.
FR33 10 cím az már a múlté..., az aktuális februári 6-ot tudod letölteni, azaz platformonként 2, esetleg a cross platform sajátosságai miatt lehet több is. Regisztrálhatsz több helyre is. Jelentősége annyi, hogy onnan tudsz vásárolni, ahonnan akarsz és tudsz. (Kártya, vagy feltöltés stb) Ps3 és vitán nem minden esetben egyformák régionként +-os címek. Kb. ennyi. -
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #64076 üzenetére
Nálunk is van 2db+1 alkatrész ds. A Csajaimmal nagyon jókat kartozunk. Komoly élmény.., de ez már nagyon off.
-
Gijon
senior tag
válasz storm3 #64249 üzenetére
Nem csak ps4-et hirdet. Nézd meg a képeket.., egyiknek sem egyezik sem a mérete, sem a helyszíne. A hirdetésből szövegéből kiindulva :"áramhdmi kábelt" agyoniskolázott lehet, de ha valóban ennyi lenne és létezne, akkor 1 óra alatt elkelt volna és nem ezen csámcsognánk.
-
Gijon
senior tag
válasz Tdizsolt #64578 üzenetére
Megosztó..., szó szerint. Néha az államat kerestem, néha ki nem állhattam (kamerakezelés). "Mozis" történetvezetés, a játékmenet kevés, de mégis magával ragad a történet. Egyedi játék. A Believe sorozathoz tudnám hasonlítani a történetet. Inkább érdekes interaktív mozinak, sorozatnak nevezném játékelemekkel tűzdelve.
-
Gijon
senior tag
Akció (50%) God of war játékokra a store-ban. (magyar) Fincsi árak!
-
Gijon
senior tag
válasz Bogyi007 #65304 üzenetére
Konkrétan megőszülsz mire telepíted (azaz a gép telepíti) az összes frissítést, ami eddig megjelent hozzá. Dlc nem, illetve csak a anniversary edition és az előrendelői változat tartalmazott + autókat, amiket máshogy nem érsz el, ha jól tudom. Ritkán merem elindítani a telepítésifirissítési procedúra miatt.
-
Gijon
senior tag
válasz Bogyi007 #65464 üzenetére
Óóó majd mikor játékon belül kezd el telepíteni, az lesz az igazi kihívás. Az időre nem kell hagyatkozni, mert az ír mindent, csak a ténylegeset nem. Gt5-re nem emlékszem, hogy adott volna valamit,.. az academy demóról rémlik, hogy volt egy ajándék autó, ha részt vettél benne.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #65531 üzenetére
Eccerű, csak túlbonyolítjátok Tegyük fel én vagyok a spanod , Az én id-m, amit megosztok veled, az a te gépeden primary, a tied meg az enyémen.(Egy gépen lehetsz csak prim.) Azért kell így történnie, hogy tudjál az én játékaimmal a saját acc alatt játszani, és fordítva. Egyéb esetben lakat lenne a játékon, másik acc. alatt. Hátulütője az egésznek, ha nincs net. Ettől függetlenül lehet több id.-d is (nekem is) , ergo fenntarthatsz csak a megosztásra is account-ot.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #65543 üzenetére
Yeahh! Megy mindkét gépen egyszerre minden, sőt multizni is lehet egymással. Karikor a fiamnak vettem ps3-at, (ment az enyém, ő töltötte le a játékokat az én profilomból+a csajaim játszottak a ps4-en az én profilomon úgy, hogy ps vita remote play coop ment a rayman legends-el.
-
Gijon
senior tag
válasz Sirandrish #65545 üzenetére
Na én neked adom a Pityipalkó accomat. (Ez nálad prim.) Ha te elindítasz egy letöltést Pityipalkóról, attól én még tudok játszani sec. Pityipalkó accon saját gépen, sőt te is tudsz játszani saját accon (A letöltés megy a háttérben, attól függetlenül, hogy te átjelentkeztél másik profilba, de akár rest. módba is rakhatod.)
-
Gijon
senior tag
válasz laci222laci #66126 üzenetére
Mindig duplával kell számolni. Először letölti, és utána telepíti. Elég furán van megoldva, de sajnos így van. Pl. egy 35 gigás játéknak 70 giga a szükséglete, de ha telepítette, akkor már felszabadul a hely. Ha nincs dupla hely, akkor nem engedi telepíteni.
-
Gijon
senior tag
válasz bandika753 #66133 üzenetére
hosszan nyomd a bekapcs. gombot. Csipog (nem tudom pontosan 2 v. 3-at) és beáll alapra, de a te megoldásod is életképes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest