Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz
Tomika085 #54911 üzenetére
Azért ott tényleg meglepődtem. Mármint az 18-nál, előtte, amikor feltüntek. Nem gondoltam volna.
Tényleg összességében jó játék volt, azért nem tökéletes, messze nem. Talán ha megjelenésekor játszottam volna vele. A látvány, a játékmenet, a történet üthetett akkor. Vagy legalább előtte nem toltam volna ki a 2.-at félig.
Egyébként ameddig abban eljutottam, összeségében jobban tetszik, mint az első.
Elims: Lehet majd kap egy esélyt, bár nem sokáig fog maradni a konzol. A Last of Us-t meg az MGS-t viszont mindenképpen kiakarom még tolni, és hát nem játszok valami sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Interactive Brokers társalgó
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest