Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
vaksi8 #18578 üzenetére
Ki beszélt egyáltalán a Red Dead Redemption-ről? Egy szóval nem említettem. Én arról beszélek, hogy általánosságban véve szemét dolog a kiadóktól, hogy elárasztanak minket fizetős DLC-kkel, amikor az alapjáték maga rövidebb, mint kellene.
Most kivételeket én is tudnék hozni, ahol maga a játék baromi hosszú (lásd pl. Half-Life 2, vagy Bioshock), de azért valljuk be, abszolút nem ez az általános. Azzal alapvetően nem is lenne bajom, hogy rövid egy játék, ha tartalmas. De amikor a megjelenéssel egy időben már tolják az arcodba a 3-4 fizetős DLC-t, akkor azért elszakad nálam a cérna. Hányszor fizessek egy és ugyanazon tartalomért, amikor megjelenéskor maga az alapjáték sem nevezhető olcsónak?!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Vicces képek
- Asztrofotózás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest