-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Még kezdő vagyok a PS3 témában nagyon így nem tudom mennyire volt már téma a Media Server-es dolog.
Idegesített, hogy egy nyamvadt AC3-hangú Divx/Xvid filmet nem tudtunk párocskámmal megnézni, és beugrott, hogy haverék egy PC-n futtatott MediaServer-es programot, majd PS3-on rátallóztak szokásos-mód oszt csókolom. Egy ilyesfajta programot töltöttem le tegnap este, mely JAVA alapúan streamel.Előnye a Sima lejátszáshoz képest: AC3, MKV már nem akadály, és amennyire néztem VL (!!!) támogatás is van benne, integrálás után.
Egyszerű, Nagyszerű, és kiderült az is hogy a wifi mennyire alkalmatlan az ilyenekre (akad, döcög, röcög, etc.). Jól sejtem h csak 54-es wifi van a PS3 ban?
LINK a média szerver-hez
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Magisk
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Sony PlayStation 5 Slim Lemezes verzió + töltőállomás - Euronics garancia 2028.01.27-ig
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged