- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD FX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
DerStauner
üzenetére
Egy kicsit később jönnek, de ott lesznek. (nem mintha sokat érne, kb. 3 lövésre van időd, utána szétkapják..)
Próbáld meg úgy, hogy bemész valamelyik mellékutcába, ahol nem érnek el a zöld pöttyök meg nincs annyi mutáns. A Huntereket itt öld meg, hogy legyen devastator támadásod. Aztán ha már megvan a kék csík fent, akkor menj a szörny közelébe, és ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el. Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör. Én így öltem meg, kellett neki egy jó háromnegyed óra...(azzal az idővel együtt számolva, mire rájöttem hogyan kéne megölni...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest