Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz Eagle16 #123 üzenetére

ha dobálna ilyen zöld izéket, akkor csak ugrálj oldalazva sprint közben, így azok nem találnak el.

Shield bekapcsol, lassan megy elore, akkor a zold takony nem sebez.
    Persze a hozzadvagott tankoktol/helikopterektol/aszfaltdaraboktol nem ved, robbanas lokeshullamatol meg plane nem.

Amint megérkezel mellé, csinálj egy devastator-t, aztán mehet megint ugyanez a kör.

Mindenkit felnyarsalos devastator (graveyard akarmi) speciel nem sebez rajta semmit.

Tanknak annyi a titka, hogy egyik iranyba jo messzire kell tole menni, kozben legeppuskazni a huntereket amik megprobaljak a tankot szetszedni, igy csak abbol az iranybol jovo utanpotlas esik neki a tanknak, es nem mind a negy :))
    Igy joval tobb lovesre van idod, es Greene sem tud meghajigalni a keze ugyeben levo roncsokkal, vagy ha probalkozik is, akkor a feleje kilott lovedeked jo esellyel ropteben megsemmisiti.
    Egy agyuloves 2-3 rovatkat le bir venni 1-2 csap erejebol!

(Ritka balfaszra sikerult a tank iranyitasa, nyomok egy Tab-ot, erre az ujonnan kijelolt celpont fele indul meg a W-vel, tokmindegy, hogy az az eddigi utiranyhoz kepest 120 fokkal odebb van :W )

• DerStauner

senior tag

válasz Eagle16 #123 üzenetére

közben megnéztem youtube-on, hogy ott hogyan csinálták. és úgy elsőre sikerült. igaz, eltartott kb. 1 óráig. van ez az air slice upgrade, és arra jó, hogy pl felmész egy épületre, ugrasz, tab-bal becélzod a green lábait, majd jobb egérgomb. és így egyszerre akár több lábat is lehet sebezni. ha pedig tab nélkü csinálod, akkor is sebez, csak nem olyan sokat. az egészet persze jókor kell csinálni, pl. akkor, amikor épp nem köp ki magából semmit, valamint akkor, amikor helikopterek sincsenek a közelben. egy csomószor a helikoptert ütöttem le. ha azok is találtak volna, akkor a 3/4 óra nekem is meglett volna.

Új hozzászólás Aktív témák