Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Amazon Kindle
- Amazon Fire TV stick/box
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen processzort vegyek?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
üzenetére
Attól mert fórumlakók tudják csak a jelszót nehogy azt hidd, hogy nem fordulhat elő ilyesmi. Énis jártam már így, el kell felejteni. Szólni annak aki miatt szoptál, aztán legközelebb talán már nem csinál olyat.
Mondjuk ma énis kipörgettem egy srácot, mert egyszerűen nem volt más választásom. Annyira agresszív volt, vagy ő vagy én. Mondjuk a mezőny le volt már maradva kicsit, úgyhogy nem lett belőle baleset.
Egyébként ha megpörgetnek és totál irányíthatatlan az autó, akkor érdemes rögtön nyomni az "r"-t, legalább penalty ne legyen belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest