- Milyen notebookot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Lehet, akkor a számokra rosszul emlékeztem

Eh, megyek TAban, hááát jah, elsőre majdnem kitépte a kezemből a kormányt a rásegítés, én meg vissza, így szeritem a szalagkorlát melletti első 2 nézősor tuti összepisálta magát... Aztán meg találtam valami agyatlant, aki nem engedett előzni, kb 3x vágott elém, aminek semmi értelme nem volt ( annyi, hogy lemaradtam a többiektől, és nem tudtam kergetőzni velük). Viszont egy aranyos trükköt bevetve a mint a villámból sikeresen lehagytam a rohadékot
( folyton egy oldalról próbáltam előzni, mindig befékezve, aztán amikor egyszer elrántotta kicsit jobban, akkor másik irányba át, majd padlógáz)Azért nem olyan rossz, kár, hogy én anno az utolsó filléremet is a quadrora költöttem
Szerinem 1-2 héten belül visszatéren én is kicsit aktívabban.
Új hozzászólás Aktív témák

- iphone X (10) 64gb space grey független 100% akku
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Playseat Evolution Pro - Red Bull Racing ESPORTS kiadás - akár karácsonyra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( folyton egy oldalról próbáltam előzni, mindig befékezve, aztán amikor egyszer elrántotta kicsit jobban, akkor másik irányba át, majd padlógáz)