Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Csak azt felejted el, hogy pl. nekem is valamikor el kellett kezdenem és én is alap kocsival rohangásztam nagyon sok ideig ,és azután mikor lett RP-m nem a harpoont (az akkori legjobb RPs- autó volt) vettem meg hanem a quadot, és azt fel is tuningoltma. Aztán mikor megint lett RP-m, akkor se a legjobbat vettem meg hanem egy stallion-t.
A mai kezdők (nem rád gondolok mert nem tudom te miket vettél) alap kocsi után egyből egy full panamát akarnak. És a többi autó? Azok azért vannak ,hogy szépen sorba vegye őket az ember. Jah és hiába lesz valakinek full panamája ha nincs mögötte megfelelő játékidő, rutin. Ez egy feljődös játék. Pl. wow-ban se úgy kezd az ember ,hogy 1-2 nap után már ő az ász az egéssz xerón... (Nem wow-ozok csak hallok egy-két dolgot.)
Nállunk öcsém kezdet nem is olyan régg a PT-t és az alap kocsi után vett egy phoenixet, de nem is tuningolta és most meg panamát akar ,mert azt hiszi ha megveszi akkor majd alázni fog, de téved, mert előtte meg kéne tanulni vezetni
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Tudtam hogy kihagytam valamit.... lehet van még több is, csak mire átolvasom addigra lejár az időlimit

Van másik accountom is, tudom milyen az elejéről kezdeni ezekben a "nehéz" időkben. Azzal azonos osztályú autokkal versenyzek és nagyon éles class1es küzdelmek alakulnak ki, ha meg RP kell akkor TAzok vagy azzal is drift.
Mostmár úgy láttam normális, a régi a fejlesztésekhez járó szintkorlát. Fullos autoja annak legyen aki megérdemelte, max-os autóhoz maxos level limit kell. Régen így volt, működött. Most volt 1 kis bibi, pénteken lett kinyomva a diane és csak hétfő reggel lettek beállítva az árak, hétvégén nem dolgoznak
így szinte minden jött-ment panamával rohangál(t) és bőséges volt a bonusz hogy feltuningolja.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Assetto Corsa Rally
- Futás, futópályák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vicces képek
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest