Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

válasz PaJa1 #8733 üzenetére

Nade baxxa meg Paja! És hogy tolja egyfolytában?? 2account, azzal bezárkózik 1 szobába, és úgy nyomja a köröket??Vagy amit Pratice-ben elérsz, az is számit?? És persze orrba-szájba acceleration bitch-el, mert anélkül nem repülnek a verdák senkinek!! És mindíg képes mindenhol majd 2mp-el, esetenként 8-10mp-el is jobbakat menni??Hülyeség! Nem tudom elhinni!!! Viszont a hardveres haver mutatott egy tuti trükköt, amit NEM fogok (merek) kipróbálni, még a hecc kedvéért sem, és persze a ban miatt sem! DE igenis működik az, amiről az Invictus-os srác beszélt, és amit már írtam, SŐT, softveresen is megy a dolog!! Ez is csak egy program..és a game guard egy kalap...
    Ha nem lennének a gyorsítós csajok, az lenne az igazi!! Ott van pl KOODA.. bp. és csajok nélül is hülyére szokott verni!! Egy igazi "állat". Vagy ott van a mi Macink.. aki szintén nem piskótán nyomja (hogy a villám csapna mellé néha, hogy nem bír hibázni)
    Szal' akkor lehetne az igazi verseny.. a tizedek, századok.. CSAK akkor lenne reális esélye bárkinek a győzelemre, és laprekordra... PERSZE ha nem lenne Arcade mode, ahol ugye SIMÁN JOBB IDŐKET lehet menni, mint Sim.-módban.., mert így van megírva a program.. Pl. Sim.-ban nekem az általam utált béród 1.43, ha bexarok is, Arcade-ban lazán 1.41... stb..stb.. :(( Na mind1, bocs, elgurult a gyógyszerem.. megyek PT-zni..
    Gyertek játszani, mer' odamegyek' :DD :)) :C

• [HUN]-Kisa

aktív tag

válasz PaJa1 #8733 üzenetére

Hello Megyek fel PT-re ki jön??? mnagyon kellene a many!!! a vette-t kell tuningolni.

Új hozzászólás Aktív témák