- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
Ugyanannyi, mint 5-ösben. Az a taktikám, ha van draftpartner végig 6-osban tolom és megvan a 10 kör, ha magamban megyek, úgy végig 5-ösben szigorúan a legbelső íven, köridő 1:02-03 között fél tankkal, üresen 1:02. Proban végig 6, megvan a 10 kör, de annál nem lehet tankolásokkal behozni a lemaradást.
Pisti: 1-esbe a verda, kis gázfröccs elfordított kormánynál, majd megint gázfröccs, be kettesbe, teli gáz -> megvolt a 180 fok és már a pályán is vagyok. Ezt szoktam csinálni ha gond van.
-
pisti
őstag
Kilencnek meg kéne lennie, de többet vesztesz így mintha mennél 8-at ötösben. Legalább egy másodperccel lassabb 6-osban egy kör, szóval nem éri meg.
mazda: Szerintem meg pont, hogy nehézkesen indul meg a járgány hátulja, mintha kipörgésgátló fogná. A kikapcsolását olyan szitukra javasoltam, mikor nem akarsz rescue-t nyomni (pl. PIT-ben), viszont gyorsan kéne tenni egy 180 fokos fordulatot az autóval.
Az F1 es járgányokban is volt erre külön ki/be kapcsoló, persze idén már nincs, merthogy kipörgésgátló sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged