Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
tomkatomi #25728 üzenetére
Nem rolad rolatok irtam ,hanem a mi többi saját tagunkról.Mások hogy mit tesznek vagy nem nem igen érdekel.Ezért nem teszem le eggyik játék mellett sem a voksom 100% ban.Bárhol kell majd a jövőben játszani megoldjuk,a társaság és a játék a lényeg.Téged látlak mindig PT-ben.Ami Level R-t illeti itt volt a béta teszt valamennyit előre vetitett a jövőböl.A Level majdnem megegyezik evvel,a PT egy ideje semmit nem változott.Ha esetleg felteszik ők is ezt a patch-et akkor itt is delete?Nem értem mia baj a LevelR-el?Ghost off van nagy ügy,egy tényezővel többel kell számolni a pályán méghozzá az ellenféllel.A pixelről pixelre versenyzőknek nehezedett kicsit az élete evvel.Ha ott kezd valaki egy uj karriert igy szokja meg a játékot,mire elér egy szintet tudja majd hogy kikkel nem szabad elindulni sem egyszobában.Az hogy Max szó nélkül távozott a szobából,hát istenem lehet köszönt de nem hallotátok.Ez sajna a megszokás bocsi érte/fránya TS tiszta lustává tesz és alig irunk/Bár nem tudjátok de probáltam volna összehozni egy nyilt beszélgetést mindenkivel itt a prohardveren TS en keresztül a játékkal kapcsolatban,de sajna egy fontos embertől nem kaptam visszajelzést és ezért ez sajna elmaradt.Az hogy népes a csapatunk már egyszer rég leirtam miért is lett az.De nagyon sok uj magyar nicket látok a Pt-ben,szerintem lehetne őket toborozni.Van nálunk is még hely itt is ott is.
Ja és nem volt off amit irtál hisz a játékról szolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Star Trek
- OLED TV topic
- Akár 10%-kal is drágulhat a modern chipgyártás a TSMC-nél
- További aktív témák...
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest