- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Socket AM4
- OLED TV topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
quadroracer #25283 üzenetére
Vagy legalább beépített acélhorgonyt a titánköteleknek
Mert másképp ezt tényleg nem lehet.
Biztos vagyok benne hogy lesz valamikor ghost on. Nem csak mi panaszkodunk hanem mindenki! Azt hiszem a bétával kapcsolatban én voltam az egyik első aki ki volt akadva ettől itt, nem is voltam bennt legalább másfél hete habár nem e miatt, de gondolkoztam kicsit és végülis ez csak egy béta. Tudom és teljesen igaz hogy akkor se lehet normális versenyeket menni (pláne eventeket!!!) így és jó hogy minél többen tesztelik és hogy egy igazi autóversenyzés ghost off-ban zajlik, de itt nem csak vérprofik hanem vérpistikék is vannak! Ahogy nepster mondja, az ismerősök között a hiba elmegy mert meg lehet dumálni később és nem húzza fel magát az ember mert ismeri a másikat, de a noob rammer, lagger kiscsírák ellen nem tudsz mit csinálni - már bocs -. Az egyik első bétás eventemen Serpentinen mentünk ami a kedvenc mapom és elég gyorsnak érzem magam ott, de cseszhetem ha az első kanyarba roncsderbiként beesik mindenki és a szerencsén múlik hogy ki hogyan megy tovább (állj vissza irányba, javíts mert rommá törtek, már buktál rengeteget) és hiába vagy piszok gyors ott, te mégis egy normális versenyző vagy és nem mész neki a másiknak mint a birka hanem vársz 2-3 kanyart amíg a másik ront vagy egyszerűen csak rossz íven ment, de ahhoz hogy az elejét befogd kevés az idő és lehetetlen a küldetés. Na mindegy, ezekkel mindenki tisztában van szerintem, nem is tudom miért írtam le
Szóval 99,9*% hogy AGE kérni fog on-t, ha nem tenné, akkor elbúcsúzhatna a játéktól szinte végleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest