Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Notebook hűtőpad
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
bartis
üzenetére
A gyakorlás és a tudás sokat számít.
Lehet, hogy nem rég kezdte, de begyakorolt pár pályát a kis kocsijával és ott jól megy. Te meg mint zöldfülű megkell tanulénod az autóddal azon a pályán a féltávokat, íveket. Ha ez megvan akkor meg be kell hozni az eddig összeszedett hátrányt. Ha ez megvan az utolsó kör vége előtt akkor nyertél. Ezt pár napja már nem tudom ki ellen CL2es uzsidobozzal játszottam el.Nekem az otthoni gépemen is játszható volt a játék, de nem ment döccenés mentesen. Explorerezni elég volt, de komoly versenyt nem bíztam volna arra a gépre.
-
hugoagagyilo
tag
válasz
bartis
üzenetére
Szia.Hát nem mindegy milyen autóval mész,illetve lehet a többiek trunk -ol nak +beleszámit a gép sebessége is szerintem illetve a net kapcsolaté valamint azt vettem észre ha elöttem laggolnak akkor már nem olyan pontosan irányitható az autó legalábbis nálam, és ez másodpercekbe kerül.
Tényleg mi a pontos gépigény már annyian kérdezték tőlem,nem igazán találom se az Aeria-nal sem az Invictus-nál de lehet csak én vok bal....
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Apple Watch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest