Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #19049 üzenetére
Nemááá... 2 ezred másodperc... Sim VSben nincsen gondom a rajttal. TAban a hülye váltó szokott galibát okozni, de az sem vészes, 5 mp után mintha mi sem történt volna.
Én sokkal jobban szeretem a ghost OFFot! Onnal nincs felelősség, nem kell figyelni a másikra, sőt az csak zavar, ennyi erővel gyakorolhatnál az erre kijelölt módban is, ha meg más pályavezetésére vagy kíváncsi akkor kérsz tőle replayt. Az Off sokkal élvezetesebb nekem.. igazibbnak hat. Igen nehezebb is! Hasonló tudású játékosokkal menni, éberen vezetni és szoros mérkőzéseket vívni így sokkal jobb, mint egymáson átkószálni, Kawettet...stb készíteni.
Ha ghost offban valakit nem tudsz megelőzni akkor max a végén annyit mondasz áhh ghost onnal átmentem volna rajtadDe akkor valószínű a kövi kanyarban ő ment volna át rajtad.
Felőlem lehet ghost on, demokrácia
Spiedo egy állat! Nekem a kanyarkarakterisztikája nem jön be...
GT beállításokat próbálgattunk vasárnap, wrx-evo lvl3, spiedo lvl2...utóbbi picsázott spagetti3on -
[pH]Lacika
tag
válasz
SSP33DY #19049 üzenetére
Teljesen igazad van!
Én pl. nem tagadom egy elég kemény versenyzőnek tartom magam. Miért is? Mert ha látok egy icipici rést, ahova már beférek, akkor már ott is vagyok, aztán ha ezért kilököm a másikat, i am sorry! Biztos sokan ki lennének borulva a dolgon.
Kell az a ghost on!Tegnap Karibabával meccseltünk és ha nem lett volna ghost, akkor kb 1000.000 kilöktük volna 1mást. Így meg, egymásba olvadva nyargaltunk. Nagyon jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lightyear - befektetési app
- Borderlands 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- EVGA 1080Ti SC2 11GB Ajándékokkal, Ingyenes szállítás!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - Garancia 2026.10.17 - Ingyen posta
- ASUS ROG STRIX 1000W GOLD AURA EDITION - Garancia 2034.10.03
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest