- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Pajaaa
És itt a válasz!
Élethűbb.. persze!! DE nem 3-4 körös versenyeken!! Ha be tudnál állítani min. 10-20 körös versenyeket..Isten lenn!! Na ott lehetne taktikázni, draftolni, figyelni a másik rezzenését.. de 3-4 kör alatt.. örülsz, ha u.a. íven 1centivel előrébb vagy.. ha ghost off, akkor (én) anyázol magadban, mert el tudtál volna menni, de 1., akkor kilököd, 2. ez az utolsó kanyar, és már nem tudod megelőzni szélárnyékból.. 3., "oohh..Soorryy"
Paja papi! Én nem vagyok semmi rossznak elrontójaÉs igenis élvezetesebb lenne... HA.. ( a 2ezredet csak blöd példaként írtam.. de ebből 2-3 kör alatt lesz párszáz méter, vagy tized.. na mind1
)
Nepszter tesó! Azé tudtad "alig" megverni, mert még nem fullos az Evo-d.. ha jól láttam! Nekem is van Szpiedóm.. fullos, és egy kalap szar! Mert megérdemlem
Dani! Stallion! Állat durva gép!! Nagyon jól eltalálták!! Itt-ott az MR-t is veri!!
Na jóccakát PH
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest