- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred K.
tag
ugyanez nálam így nézett ki:
-elindult a mezőny
-mondom megyünk kaszálni mindjárt...
-aztán meg hoppá mer mégse
-hát akkor helyezkedjünk
-aztán látom hogy érthetetlen okokból kezdek lemaradni...
isten haragja van
-aztán a másodikat:
nem kellene felváltani 5ösbe te fassz-miután ezt megtettem még volt egy halovány reménysugár arra hogy befogjam a mezőnyt
-aztán látom hogy vki megjött mögém és liheg a tarkómba
-gondoltam amíg nem érzek nyomást a seggemben addig csak nem leszek nemibeteg uh nyomjuk aztán ha tud akkor csak megelőz ha meg nem akkor ottmaradt...-fellestem a monitor jobb felső sarkába:
jééé egy Dokar
-nah mondom akkor nagy respect neki mert leveszi a fejem PH-n
-sejtettem hogy esélyem nincs de megpróbáljuk...erre elkezdtem csúszkálni
-hohóóó még nem is vagyok a füvön csak bennem van egy kevés de nem találom az összefüggést
-esetleg a szerelők a sört öntötték a verdába a kerozint meg magukba-a következő hogy Dokar bújik jobbról-balról
-megint jobbról aztán balról csatt egy
-balról csatt kettő
-Kruger kaszál...
-Dokar a***d...-aztán mire megállt a limbó hintó és visszakecmeregtem addigra a 9. helyen voltam és be is értem ugyanarra a helyre 70perc múlva
de semmi gond mert ez benne volt és tegnap a Boresz is kilökött úgy hogy fél óráig esküdözött hogy hozzám se ért...
érdekes
valszeg ma is PT-zünk este
és valszeg TA is lesz
min. 30 körös de ha jöttök megint akkor lehet több is...Paja te nem tanulni akarj hanem minket taníts és gyere szépen TSre
Mariann ki bántotta itt a Dokart
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest