Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Creative997
üzenetére
a roncsderby az nagyon ott van, az a kedvencem, de nem a játékban, hanem a valóságban. természetesen csak nézőként. ha rendeződnek a dolgaim, utána szívesen építenék egy oda való verdát. aki szereti a rally autók hangját, az egy roncsderby-n önkívületi állapotban lenne, olyan hanggyönyör van. kicsit elkalandoztam.

egyébként meg nem akarom ragozni, de sem a kormányomat se nem a gamepadomat nem tudom normálisan használni PT-ben, mert a gamepadhoz szükség lenne egy 10% deadzone-ra, a kormány esetében pedig nem tudom kikapcsolni a forcefeedback-et és szétrázza a kezem és az asztalt is. szó szerint amikor rá van cuppantva, akkor rázza maga alatt az asztalt. olyan, mintha el akarna táncolni, mint a régi rosszul kiegyensúlyozott ndk mosógépek. más autós játékokban lehet a deadzone értéket állítani, továbbá csak a PT hagyja bekapcsolva a kormányomnak a FF-jét. ennyit a jó irányításról. ha nagyon realisztikus irányítást akarok, akkor pedig az a legegyszerűbb, hogy ha beülök az autómba és megyek az utamra.

egyébként én mind a nascar-t, lemans-t, f1-et, dtm-et, rallye-t és roncsderby-t is szeretem.
-
Mariann294
őstag
válasz
Creative997
üzenetére

Új hozzászólás Aktív témák

- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő