Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MaciG

addikt

válasz Speed® #15473 üzenetére

Nah azért a zsigulival csak óvatosan, mert drága ám az autómentő kiszállási díja :(

(#15468) Bazzzs
    : Nagyon állat a kép :R ,de nincs véletlenül a raktáron egy 1280x1024-es darab is? :))

• PaJa1

őstag

Mostanság már az MSI is szenvedős? A régivel semmi baj nem volt
    Pont most olvasok tesztet erről a 3 lapról, de itt a szívásról semmit nem említenek. És valóban az MSI a legdrágább és nagy különbséget nem mutat fel. Ha pedig cumiztat akkor az ár a megtévesztő tényező.
    A kormány marad :) itt találtam legolcsóbban. Való életben motorozok, nagyobb öröm mint a dobozban kuksolni. Autónak majd MX-5 öst akarok, az még élvezet, kisebb a keret körülöttem, könnyű, hátsókeres és nagyon tetszik :)

Ricco,
    és igen, az első konfigon a bővíthetőség a lényeg, mert könnyen elfelejthetem a tápot is cserélni majd akkor a zavaromban :) A chipkészlet is újabb, és lehet hogy majd idővel, frissítéssel hasznos dolgokat tudok majd munkára fogni bennük. A procit meg majd quadra vagy "hexa :D"-ra cserélhetem ugyan abban a lapban. Egy másik, hasonló vagy akár ugyan olyan VGA beépítésével jobban jövök ki majd teljesítmény/ár viszonylatban mint egy egy zsír újjal.

• Ricco_hun

senior tag

[OFF]Speed(R), nem kell mindenkit "megtérítened", aki gépet akar venni (tudom, csak segíteni akarsz). Ha ő MSI-t akar, hát had vegyen MSI-t (nekem is az van :D ). Nem mindenki hardkór tuningos szemüveggel a szeme előtt vesz gépet. Ha meg van pánze rá, miért ne venne pl. 700-as tápot? Később még hasznát veheti. Még a legelső konfigján látszódott, hogy a jövőre is gondol. Szerintem PaJa nem csak egy 2008 végi aktuális ár/érték arány konfigot akar. Meg hiába bármely PH-s teszt megmutatja, hogy egy brutál konfig sem fogyaszt 400W-nál többet, azért én egy HD4870 mellé biztos nem tennék be egy 450-es tápot, legyen akármilyen hiper-szuper. És mi van, ha később egy HD5870X2 ugrik bele? Hmmm? Ezért mondom. PaJa a jövőre is gondolt a gépösszeállításnál, te meg egy aktuális, jó ár/érték arányú gémer konfigot ajánlasz neki. Ha van rá pénze, hát vegye meg a jobb/drágább/nagyobb teljesítményű hardvereket, később még profitálhat belőle. Egy egyéni, szubjektív vélemény.

OCZ tuning mem. 22 ezerért. És még te mondod, hogy ne dobjon ki egy csomó pénzt az ablakon, amikor 2x2GB Geil Ultra 13k.
    Miért is szívna az MSI-vel? Jah mert csak 450-es FSB-t lehet vele elérni és nem 530-at?
    Mindenhol csak ezt a VX450-et látom, más jobb/nagyobb teljesítményű táp is létezik, nem csak ez.
    A kormányról meg annyit, ha megtehetném én is vennék egy G25-öt[/OFF]

Új hozzászólás Aktív témák