Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Ez így van!! Igenis Nyomja végig mindenki az elejétől a végéig, vagy VEGYEN xp+rp csajokat, meg poppert, és mindjárt lesz sok száz %-os szorzója!! Vagy élvezed, küzdesz ezért a jó játékért és élményéért, vagy megveszed, és nem fogod értékelni..
Szerintem Laca és én is azért merjük ezt mondani, mert nem ma kezdtük a PT.-t és rég voltunk 20 évesek.. meg a 30 is elmúlt pár éve..
Szal' Hajrá skacok, toljáttok ezerrel, fog jöbbi az a xaros RP, meg az XP is.. Kicsit lassabban, kicsit döcödősebben, mint eddig, de lesz!
Bár az tényleg vicc, ami tegnap is volt, hogy 4en-5en toltuk az 5 körös versenyeket, és csak 900RP-ket kaptunk..
DE rohadt jól éreztük magunkat!!! És nem azért mert xarásig vagyunk RP-vel, hanem mert együtt nyomtuk!!
És igen, nekem is rohadtul kéne még az RP, kinek nem?? Be szeretném fejezni a Fortét, és a Phoenixet.. Nem is kell sok hozzá.. olyan 800.000RP és kész vannak!! Akkor most sírjon a szám????
Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..A 7-8-9 milla driftet pedig úgy tudod megcsinálni, hogy az elejétől, az utolsó 2-3 mp-ig megszakítás nélkül csúszol... szinte csőgázon, tökéletes íven, és szögben...akkor igen..Vagy úgy tudsz nyerni, ha a ghostot kikapcsolod, és PaJát 2-3 percenként kipöccinted a pályáról

Új hozzászólás Aktív témák

- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÚJ ASUS Vivobook 15 X1504 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű PlayStation 4 Pro 12.02 FW, GoldHEN + 20db PS4 játék (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vagy fizessek érte?? És akkor? Kész lesz 1 perc alatt.. Játékélmény utána? Vagy élvezkedjek azon, hogy másoknak nincs rá pénze, és én vagyok az ász?? Neemm.. az NEM játékélmény!! Párszor már beégtem a fullos verdáimmal, acceleration csajjal.. Úgy "elvertek" mit a xart.. csak mert nem isemertem a pályákat, és nem volt rutinom az irányításban, de azonnal akartam mindent.. Az nem ment.. és nem is volt élvezetes..