Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Target78hu

aktív tag

Nem tudom miért ilyen kevesen béláznak még mindig ,ráadásúl az a kevés is a "régi" pályákon meg ponikkal nyomják ,mikor azt megtehetik a sima ptben is...
    Feltupíroztam a 2000gt montoyát ,de kár volt mert olyan mintha 1 pályakezdő kömüves adta volna a fejét autó-tuningra - lehet nem jól löttem be az irányítást ,de kezelhetetlen.
    Szerintem ez a chat meg szoba kezelés túl lett bonyolítva..mert mire megtalálom ,hogy a másik hasonszőrű tütünek milyen ápgrédzse van +közben rám ir a chaten ,akkor arra rá ,de már számol vissza a számláló :W .(ez felér már 1 külön játékmoddal-jó lehet meg kéne szokni..)
    A régi lobby+chat+szoba átlátható és könnyen kezelhető /volt/ ! Sztem sok embert el fog riasztani pl hamburgert zabáló amcsi kid ,egyik kezében a mekis zsemje+szájában szívókaszállal szürcsöli a kólát ,azt meglátja a kezelőfelületet és letüdőzi rögtön cakk-pakk... :Y
    (Az autóparkot lehetne szinesíteni oldschool járművekkel pl trabi,lada,skoda vagy motorokal riga,verhovina,jawamustang vagy majd európai relaséban :DDD )

Új hozzászólás Aktív témák