Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
Jó ez a béta teszt csak kevesen vannak fennt sajna és nehéz így bugvadászkodni!
Azért volt 2x is fekete képernyő nálam úgy ,hogy Macig kollega szépen végig csaptatott -kistérképen láttam ,meg hallottam ahogy elrajtol - ,énmeg seki sebe senyő ott cövekeltem.
De amekkora , laggparty volt időnként nem is csoda (ezt nehéz is reprodukálni és nem is küldök shotot ,mert felesleges :S ).
Drift mód nagyon jól sikerűlt szerintem! Bár ,ha rendszeresen el..ronjták az összecsúsztatott ponytokat majd a vérpistik ,rém izgi lesz mint TAban a kresser kerülgetés...
Lehet ,hogy a lag miatt volt az is ,de a phoenix irányítása (+tuningal is) sokkal sz.rosszabb ,mint sima PT ben - Ez az egyetlen olyan autó nekem ,amit élvezetes vezetni...
A spiedo forte kocsi meg totál nem bejövős ,nem tudom hova tenni: Drift-Race-Mud?
Viszont a totoya 2000gt szimpatikus nagyon ,remek kezelhetőség pimpelés nélkül is már ! Remélem ocsó' lesz!
Az új pályák über szupik röviden!
A chat meg hát izé hozé pl szobában(menüben,versenyen) ,mindig azzal tökölök hova tegyem ,mert valamit tuti kitakar .Egy sima mezei natúr chat alul (mondjuk 3 soros görgethető) ,szerintem emészthetőbb lenne.
Ha sikerűl betekintést nyerni a rengeteg újdonságba lag nélkül ,akkor pöpec lesz ez a játék!
Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Revolut
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest