Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jelentősen szűkül a GeForce RTX 50 sorozat modellkínálata?
- Milyen notebookot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen házat vegyek?
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
A missiont úgy tudtam megnyitni hogy katt az elsőre ami a tréning volt és utána valahol lent a bal oldalon nem tudom mire még egy katt és indult.Csak a végén mikor megállt az autó akkor megállt minden és 1 perc várakozás után semmi én meg nyomtam egy task menedzsert és restart game.Utána kiírta hogy első teljesítve mentem a másodikra ott is ugyanígy jártam megint ctrl alt del.
Az viszont nem értettem hogy amikor ph tibee-vel együtt voltam valahol akkor iszonyúan laggoltam.Eddig ilyen sosem volt.
Érdekes hogy nem találkoztam egy igazi buggal sem,csak apró hiánnyosságokkal ami lehet hogy az ismeretlenségtől van vagy egyszerűen még nem tökéletes.
A chat egy kicsit furcsa például ha írok valakinek és nem kapcsolta be akkor nem is látja mit írok.Esetleg akkor előugorhatna az ablak neki automatikusan.Tokió autópályán elég zavaró volt hogy nem láttam a chat oszloptól a kis pályát nem tudtam milyen kanyar jön,bár nincs is benne nagyon.
Az jó dolog hogy a szobában lehet autót váltani csak ebből esetleg majd lesz probléma a rajt után veszem észre hogy valaki jobb autóval lesz a versenyen mint a szobában volt mert az utolsó pillanatban vált kocsit.
Összességében elmondható hogy k.va jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Gitáros topic
- Cyberpunk 2077
- RAM topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Eladó Konfig I5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD 512GB HDD RTX3070 8GB!
- 6. generációs DELL 7040 SFF számítógép
- Razer Huntsman Mini Purple Switch Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4343
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest