Új hozzászólás Aktív témák
-
erdol
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
A missiont úgy tudtam megnyitni hogy katt az elsőre ami a tréning volt és utána valahol lent a bal oldalon nem tudom mire még egy katt és indult.Csak a végén mikor megállt az autó akkor megállt minden és 1 perc várakozás után semmi én meg nyomtam egy task menedzsert és restart game.Utána kiírta hogy első teljesítve mentem a másodikra ott is ugyanígy jártam megint ctrl alt del.
Az viszont nem értettem hogy amikor ph tibee-vel együtt voltam valahol akkor iszonyúan laggoltam.Eddig ilyen sosem volt.
Érdekes hogy nem találkoztam egy igazi buggal sem,csak apró hiánnyosságokkal ami lehet hogy az ismeretlenségtől van vagy egyszerűen még nem tökéletes.
A chat egy kicsit furcsa például ha írok valakinek és nem kapcsolta be akkor nem is látja mit írok.Esetleg akkor előugorhatna az ablak neki automatikusan.Tokió autópályán elég zavaró volt hogy nem láttam a chat oszloptól a kis pályát nem tudtam milyen kanyar jön,bár nincs is benne nagyon.
Az jó dolog hogy a szobában lehet autót váltani csak ebből esetleg majd lesz probléma a rajt után veszem észre hogy valaki jobb autóval lesz a versenyen mint a szobában volt mert az utolsó pillanatban vált kocsit.
Összességében elmondható hogy k.va jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest