Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- OLED monitor topic
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Megérkezett az új, M4-es iPad Air
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Szerintem nem lehetetlen 1.45 stallionnal. Játékban nézd meg a Rankings-t lehet hogy ott még jegyzi a 1.45ös időt. Nekem RX7-el van 40-es időm.
Csavarok Balatonakarattyára ma este vitorlázni, szóval nem leszek gép és netközelben előreláthatóan szombat délutánig. Ha valami sürgős kérdésetek támad akkor azt privátban vagy emailben elküldhetitek, azokat telóról meg tudom nézni, talán válaszolni is tudok. Entert nem tudok ütni telefonon. Talán még ide is fogok tudni hozzászólni
Induljatok a Lionos eventen, be lehet kerülni tesztelni az új, nagy patchet! Jó lenne magyar arcokat is látni majd a teszt szerveren.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest