- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Raspberry Pi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Szerintem nem lehetetlen 1.45 stallionnal. Játékban nézd meg a Rankings-t lehet hogy ott még jegyzi a 1.45ös időt. Nekem RX7-el van 40-es időm.
Csavarok Balatonakarattyára ma este vitorlázni, szóval nem leszek gép és netközelben előreláthatóan szombat délutánig. Ha valami sürgős kérdésetek támad akkor azt privátban vagy emailben elküldhetitek, azokat telóról meg tudom nézni, talán válaszolni is tudok. Entert nem tudok ütni telefonon. Talán még ide is fogok tudni hozzászólni
Induljatok a Lionos eventen, be lehet kerülni tesztelni az új, nagy patchet! Jó lenne magyar arcokat is látni majd a teszt szerveren.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Asus A15 FA507NU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Pitaka iphone air iphone 16 pro max iphone 15 pro
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple Pitaka
- Nintendo Switch Oled + Fólia
- újszerű iPhone 14 Pro Max 128GB deep purple mélylila független Apple
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest