Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
LOL.. ezek szerint "gyakorlott sofőr vagyok"
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..Vagy feljebb olvastam, vagy a PT fórumán, hogy pratice módban jobb időket lehet menni, mint "élesben" online.. Ez nekem is bejön maximálisan! Intivel 50 sec. körüli köröket lehet tolni egyedül pratice módban, online pedig átlag 51-52 sec..drafttal.. ppff.. gondolom ez a lag miatt van, vagy nemtom'..
Részemről röviden ennyi.És még messze nem voltam kibaxott arrogáns G3ry
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni
Peace, üdv, SSP
Új hozzászólás Aktív témák

- MSI Bravo C7VFK 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- HP ZBook Fury G11 i9-14900HX / 128GB RAM / RTX 4000 Ada / 4K OLED / 2TB / dokkoló
- BONTATLAN GARANCIÁLIS MACBOOK AIR M4 // 16GB RAM // 256GB SSD
- PS4 lemezes // 1 kontrollerrel
- HP ProBook 450 G4 // i5-7200U // 4GB RAM // 120GB SSD
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Everycom Cubelite Ultra projektor
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem bejön a TA, idióták nélkül
Párszor volt szerencsém beesni egy-egy rookie versenyre pro géppel.. nemtom hogy sikerült.. de az eredmény gusztustalanul jó volt
körönként 10mp-el gyorsabb a pro, mint a rookie. Az intimidator egyenesben állat, kanyarsebessége nekem 190 körül van a pro-nak 184-186, drafttal max 191! (hangsúlyozom megmutatta egy C josis srác-72 ratingért!! az intimidator kanyarbemeneti ivét!) Az intimnél a legfontosabb, hogy tudd kordában tartani, amikor minimálisat is csúszni kezd a fal felé, el kell engedni egy kicsit, és mindjárt tapad! Nem nagy trükk, gyakorolni kell egy kicsit. A joystickomat külön be kellett állítani TA-hoz!! 75% deadzon, külöben esek-kelek..
Az még ne legyen a világ vége, ha véleménye van valakinek, vagy nézd el, ha N00B vagyok, és nem tudok helyesen Magyarul fogalmazni