Hirdetés
- E-book olvasók
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizibal
tag
válasz
kiskandur
üzenetére
Nálad valószínűleg nem a proci a szűk keresztmetszet (hacsak nem futtatsz még 50 másik progit játék közben
). Nekem egy 2.8Ghz-es P4-em van (jóval a Core2 előtti időkből), még azon is eldöcög a játék 12 roookie-val. Igaz, annyinál már időnként 30fps alá esik a framerate, szóval 8-nál nagyobb létszámú versenyeken ritkán indulok.
Gondolom ilyen procihoz megfelelő vidkarit és kellő mennyiségű memót is vettél, szóval én szoftveres problémára gyanakszom, pl. vmi fut a háttérben, ami így belassítja.
Bár néha nálam is előfordult, hogy a szélárnyék miatt irgalmatlanul beszaggatott, de az utóbbi időben nem tapasztaltam ilyesmit.Creative997 A replayeket szerintem csak a játékban tudod lejátszani. Onnan viszont a FRAPS nevű progival tudsz videót felvenni. Ez tömörítetlen AVI-ba menti el, amit nem árt pl. Windows Movie Makerrel átkonvertálni kisebb méretűre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Ray-Ban Meta Headliner (Gen 2) - 1 hónapos
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Nekem egy 2.8Ghz-es P4-em van (jóval a Core2 előtti időkből), még azon is eldöcög a játék 12 roookie-val. Igaz, annyinál már időnként 30fps alá esik a framerate, szóval 8-nál nagyobb létszámú versenyeken ritkán indulok.