- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Szerintem ott is csak egy felhasználó lehet egy email címen. Az meg hogy egy IPről többen játszunk előfordulhat, koleszos alhálózatról nem is ritka... De egy háztartásba is általában egy net van és előfordul, hogy több számítógép. Talán olvastam valamit, hogy jelezni kellett feléjük, hogy ha egynél többen szeretnénk játszani egy IPről, de a több száz kolis társamról csak a szobatársamról tudom hogy játszott, de ő is csak PTt. Elképzelhető játszottak mások egyszerre a koliból a németeknél, de akkor is miért nem mondják meg hogy mit "csináltam", mert ugye még az is lehet, hogy csaltam -mikor be se voltam lépve.
A ban fingom sincs mennyi időre szól, nem is kaptam róla értesítést (legalábbis nem rémlik). Már 15 napja van életben, ha jól értelmeztem a 04.01.10 es dátumot.
Pár HSZel ezelőtt április negyedikét írtam, elsejére gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Túra és kirándulás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 27% - ÚJ - Captiva 16" Notebook! Ryzen 9955HX / RTX 5090 / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- UGREEN 3x1 HDMI Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest