Hirdetés
- Fujifilm X
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Ujra kis off a vagy mégsem?
Na ip block Level R -nél már az amcsik felé is.Idáig HSS-el be tudtam lépni,ami észak amerikai IP-t produkált alapbol ,de tegnapóta nem enged avval sem be.Épp tegnap találtam Aerian egy érdekes forum témát ami mára viszont eltünt.Vagy csak lehet én vagyok olyan béna hogy nem találok rá
Képekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Képekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)