Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hugoagagyilo

tag

Ujra kis off a vagy mégsem?
    Na ip block Level R -nél már az amcsik felé is.Idáig HSS-el be tudtam lépni,ami észak amerikai IP-t produkált alapbol ,de tegnapóta nem enged avval sem be.Épp tegnap találtam Aerian egy érdekes forum témát ami mára viszont eltünt.Vagy csak lehet én vagyok olyan béna hogy nem találok rá :D Képekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért) :DDD De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)

Új hozzászólás Aktív témák