Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Ujra kis off a vagy mégsem?
Na ip block Level R -nél már az amcsik felé is.Idáig HSS-el be tudtam lépni,ami észak amerikai IP-t produkált alapbol ,de tegnapóta nem enged avval sem be.Épp tegnap találtam Aerian egy érdekes forum témát ami mára viszont eltünt.Vagy csak lehet én vagyok olyan béna hogy nem találok ráKépekkel ilusztrálta valaki az ottani GS el folytatott beszélgetéseit és folyamatosan lehuzta magyarul "fikázta" az uj verziojukat.Pl miért AP van GP helyett,meg az agresszivitást miért pontozzák (nekünk ilyen bétában nem volt.Lehet csak gyülik a pont aztán meg ha egy adag van belőle kicsit kirakják pihenni.Bár ha igy van kicsit elszurták mert célvonal után keresztben állt egy auto ugye akkor már a gép vezet ,beleronygyolt +23 pontért)
De kérdem én minek megy oda?Ők legalább kapnak valami ujjitást!Személyszerint eltudnám viselni az ilyen hibákat ha cserébe Kanagawa hegyi körpályáin,vagy Johannesburgi felhőkarcoló épitkezésein száguldhatnék. + a többi kb 40 uj pályán!(ennek fele volt kb a bétában bár a szám nem pontos de igérem ha bejutok megszámolom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest