Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Most így egy kicsit utánagondoltam a PT, illetve Level-R hattyúdalának, és arra a következtetésre jutottam, hogy az is lehet, hogy az egész vesszőfutás csakis azért van, mert az Invictus-nál vannak gondok
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.
Remélem nincs igazam, és tényleg nem csak azért döglődik a PT, mert a fejlesztőnél vannak gondok. Nagyon nem örülnék. A végén szeretném mégegyszer leírni, hogy csak spekuláltam ezzel a bajban vannak dologgal. Mindenesetre erre a verzióra még nagyon senki se gondolt
Megj.: Mondjuk ez még nem magyarázza meg azt, hogy az Aeria a már meglévő build-en és kocsikon miért ül, inkább a bugokat és a patch-ek hiányát, illetve azok félkész mivoltát próbáltam ezzel az eszmefuttatásommal magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Iqos cigaretta
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.