- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Runner_fxr
Ármester
Lehet nem szimulátornak szánták eredetileg, de sok más szimulátorral ellentétben nekem valahogy még is ez a játék tűnik az összes autós közül a leg élethűbbnek. Ugye az ilyen játékoknak az lenne a lényege, hogy megpróbálja vissza adni valamelyest ezeknek az iszonyatosan erős és drága járműveknek a vezetési élményét. És nekem legtöbbször mindig az a bajom az autós játékokkal, hogy szép-szép de valahogy nem érzed azokat a bődületes lóerőket amik a valóságban lennének. Nos ennél a játéknál bizony érzed a nyers erőt. Nem is akárhogy. Szerintem a PGR 4 az összes eddig megjelent autós és motoros játékot megeszi reggelire! Szerintem baromira élethű minden! Annyi negatívum van benne ,hogy nem törnek a járművek. PGR 4 a király!
-
bOtX
aktív tag
Legjobb szimulátor játék és egyben a legidegesítőbb is. De amúgy nagyon ottvan.
-
Mezcal
addikt
A kölön topic magának a játéknak szól. Az egyik legjobb autós játék, megérdemel egy külön topicot.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Fusion01
tag
hú wazze ez télleg izgalmas XD
am jó játék
de sztem se kellet volna nyitni egy külön topicot ott van erre az xbox360 fórumLG G2
-
Mezcal
addikt
[link]
Suzuki Hayabusával, gázelvétel nélkül 3 kör platina ellenfelek ellen.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 pro 1Tb, 3 játékkal és tartozékokkal
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest