Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
HEBI
senior tag
Képzelem milyen állat lesz amikor BobMasterről kiderül, hogy lány. Bocs nem rosszindulatból irtam, csak mint mindenki által evidens dologot használtalak fel.
-
Vasárnapokat is írhattok.
-
Hogy át lehessen tekinteni.
-
Egon
nagyúr
Akkor legyen a Deák (Erzsébet)-tér. Ezt megbeszéltük...:D Arra kérek mindenkit, hogy írja meg a számára jó időpontokat a táblázat összeírásához.
-
-
rog
addikt
legyen a deák téri (erzsébet) gödör, ott jól összegyülünk, aztán nyomás valahová
-
HEBI
senior tag
[B]NYITOK EGY TOPICOT A KÖV CIMMEL :
IDE AKKOR IRJ ÉS CSAK EGYSZER, HA ELJÖNNÉL EGY PROHARDVERES ÖSSZERÖFRE !!! [/B] -
mármint visszalapozol 60-80-ig, és láccik!
-
BobMaster
senior tag
ehh, mi is a cím?
-
Naaa, ne legyen nyolcadikán, legyen pl. rá egy hétre, naaa... :) ftp-vel!
-
WaterLo
aktív tag
Akkó jun. 8. is szombat, nem?
-
Jún. 8. nem oké, de figyeljetek, ha gondoljátok megpróbálok csinálni egy táblázatot, ahova beikszelgetem, kinek hogy jó, és amikor a legjobb, akkor lesz. Mit gondoltok?
-
HEBI
senior tag
margitsziget király
azt mindenki tudja hol van, csak pontosítani kell. -
HEBI
senior tag
jun.8.
-
McJames
senior tag
Parcinak:
és legyenek már más ''arcok'' is, utálom, hogy nincs szám és fülem, egy orrlyukam van és a szemem is mindig telemegy porral...
Valamint nyelvnyújtós szmájlit is akarok (hasonlóan GeorgeTerrorhoz). :) -
rog
addikt
na most komolyan!
valaki mondja azt, hogy ok sracok, majd én megszervezem!
rajta! -
:)) :)) :)) :)) :))
Idióták vagytok...
ezekkel egy klubban....
:)
yeah! -
HEBI
senior tag
1. Legyen Pesten az ismert okok miatt.
2. Egy PESTi tag mondjon valami jó helyet.
3. Lehetne nyilvános hely, azt meglátjuk hányan leszünk és annak függvényében elmegyünk valahova.
4. Nem hiszem, hogy 20-30 embernél többen jönnének el az adott napon. De ha rendszeres lesz a találka akkor meg szabálytalan időközönként legyen. Amikor megjön a kedv, mint most először akkor mondunk egy június 1.-et. És már csak a helyben kell megegyezni. A tagdíjról meg annyit mindenki hozzon magával egy sörre/borra valót. -
BobMaster
senior tag
Ááááljon meg a menet :)
Azzal senki nem ért velem egyet, hogy az első, alakuló találkozót Bp-en, az új prohardver arculat ünneplésével kellene tölteni???
Lejönne a cikk a neten : ''A lelkes fórumtagok személyesen is üdvözölték az új prohardver-dizájnt, utána megkoszorúzták az Ismeretlen Webdizájner sírját... '' -
greg214
tag
válasz
localhost
üzenetére
én is belenéztem ... enyém lesz az a díj:))Azóta kicsit kicsit hanyagoltam is a fórumokat, bosszúból viszont megírtam a diplomámat:DDDLegaláb egy Prohardveres sörnyitót követelek!
még egy kérdés:
Hol van Danteshell, rasta testvérem? Ha ő is benne van, akkor alakulhat a kertész és zöldséges szekció:D -
WaterLo
aktív tag
Felsőoktatási intézmények rendezvényein (elsősorban a diákoknak/által rendezett vetélkedőkön) előszeretettel alkalmazzák a következő versenyszámot :
alkoholtartalmú ital tampon segítségével való elfogyasztása. Jó ittvágyat! -
McJames
senior tag
Akkor talán legyen Prohardver Klub, a Bobmaster
által javasolt negyedévenkénti 1k HUF tagdíjjal. Azt talán tényleg ki lehet bírni. Én vállalnám.
Összejövetel céljára előre kellene időszakokat kijelölni, hogy minden érdeklődő klubtag legalább kb. tudjon tervezni (kinek meló, kinek ZH, vizsgaidőszak, másnak meg családi akármi, lesz aki éppen ''le lesz égve'', stb.). És lehetne Bp-en is, de lehetne ''vándorgyűlés'' is az első körben, aztán majd a gyakorlat úgyis megmutatja, hogy életképes-e a rendszer ebben formában.
Mondjuk nekem eddig kényelmes, mert a ''régió'' szervezését Bobmaster már elvállalta... :) -
BobMaster
senior tag
Jut még eszembe, de én most elvileg dolgozok: többek között a házi barkácsokat (háztuning, ventiszélesítő, stb) is bemuatathatnánk egymásanak elmagyarázva a menetét, a szükséges anyagokat és a várható költségeket.
Én vállalom ,hogy megtanítok mindenkit Globalwin venti lesarkazás nélkül felhelyezni és levenni, cu-spacer nélkül :) -
WaterLo
aktív tag
Compo-ötlet : az arra legalkalmatlanabb tárggyal való sörnyitás.
-
Den
veterán
:)
-
BobMaster
senior tag
pl. tamponnal elég nehéz lehet...
-
Den
veterán
Megnéztem magam a tükörben. Háát ez a piros nem stimmel :)
-
WaterLo
aktív tag
Tyű, iszonyat pörög a topic.
Engemet is érdekelne a dolog, bár hozzászólásim száma nem egetverő, de olvasgatni naponta szoktam ezen fórumot. Azért most nem fogok direkt x hozzászólást gyártani, hogy meg legyen a limit, így javasolom, hogy hadd ne kelljen.
Tagdíjat jó ötletnek tartom, póló is kék, szóval hajrá (Prohardveres sörnyitó rulez). -
rog
addikt
én meg pont így nézek ki, csak jobban hasonlítok egy kutyára..
-
KERO_SAN
aktív tag
Hat , nem egy divatlabol cibaltak k, de aze nem igy nezek ki:)
-
Egon
nagyúr
??? Miért is?
-
localhost
Közösségépítő
Szegény Egon! :((
-
Egon
nagyúr
-
BobMaster
senior tag
jah, és arra is lehetne szavazni, hogy ki hasonlít legjobban a választott képére :))
-
Egon
nagyúr
Ja, a végéről lemaradt: :) :)
-
Egon
nagyúr
Izé... Mostakkornemasörivásleszalényeg??? :O
-
BobMaster
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
A klub lényege szerintem az lenne, hogy az aktív fórumtagok, akik nap mint nap eszméket cserélnek, jobban megismerjék egymást. Az, ami egy ilyen találkozón okításképpen elhangzik (előadás, termékbemutató) arról pedig beszámoló cikk is kikerülhetne (sőt), mások okulására. Tehát nem klubtagoknak maradna az élménybeszámoló.
-
localhost
Közösségépítő
132 Guest!
Ha naponta idenézel, miért NE regisztrálnád magadat, hiszen olyan ez, mint a MS programok dokumentációjában: ''Csak egy kattintás és Öné a VILÁG...'' -
guest
veterán
Guestek véglegesen kizárva??
Mert pl én napi rendszerességgel olvasgatom a fórumokat, de nem regisztráltatom magam, mert hozzászólni nem nagyon szoktam a dolgokhoz, és nem is nagyon tudok. Sajna.
Egy ilyen összejövetelen azonban szívesen részt vennék. (Tagságival nem rendelkezőknek beugrót kellene fizetni?) Legalább tanulnék valamit.
1 kishitű.
muck -
Nem tudom látjátok-e, de amióta felvetült a prohardver klub ötlete, folyamatosan 15-20 ember online...
:) -
BobMaster
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Vagy a szervezésen felül megmaradt pénzből ajándéktárgyakat lehetne venni, és szavazással eldönteni, kié legyen a cucc: pl. ''A leghülyébben megszövegezett hozzászólások írója'', ''A legsegítőkészebb fórumtag'', ''A negyedév leglámább kérdésének írója'', stb.
Vagy akár tombola. -
BobMaster
senior tag
De. És még csak nyoma sem maradna.
Tagdíj: egy része segíthetne az esetleges terembérletek kifizetésében, esetleg apróbb bóvlik (prohardver kulcstartó, sörnyitó, korsó, egérpad :D ) legyártatásában.
Javaslatom: negyedéves rendszerességgel egy 1000-est dobjon be mindenki. 100 állandó tag esetén az negyedévente 100k HUF. Ennyiért pedig lehet termet bérelni, előadókat, kiállítókat meghívni (azért egy bizonyos kiszállási díjra számítani kell), esetleg kis süti meg miegymás is belefér, az afölötti rész mindenkinek saját zsebből.
A találkozók rendszerességét is negyedévenként javaslom, úgy, hogy az ország 4 főbb régiójában veszi valaki magához az adott évszakban a szervezést. Én a déli régióban szivesen vállalom.
Tehát én mindenképpen a tagdíj mellett vagyok, mert ha már valaki elment egy buliba, akkor elég nehéz utána bevasalni rajta a beugrót, és ne kelljen senkinek saját zsebből szponzorálnia egy összejövetelt. -
KERO_SAN
aktív tag
Hat igen, ebben sajnos igazad van...
-
Az a baj, hogy nincs időm chatelni, és talán sok más embernek sincs. Leválasztódna egy csapat, akiknek van. Ez imho nem jó.
-
KERO_SAN
aktív tag
Hat, sztem nem:)
Épp azert, mert ez egy szakmai jellegu forum, az pedig nem a szamtechrol szolna:)
Marmint a chat -
NE LEGYEN IRC.
Az egy teljesen más forma mint a fórum.
Most nincs időm megindokolni, de gondoljátok át, mennyire más egy chat mint ez a fórum.
Ez elsősorban szakmai, míg a chat már rég nem lenne az. Ne hagyjuk itt a prohardver.hu-t! -
ArchElf
addikt
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Már servicepack is van hozzá??? ilyen pocsékra sikeredett? Amúgy mennyi a nagyker ára? Milyen kiszerelésekben létezik (kézi/asztali/szekrény???), milyen csatólófelülete van, mennyit fogyaszt, hogy melegszik, milyen gyors, hogy húzható, elfut-e rajta a JK2, vannak-e stabilitási-biztonsági problémái (hülye vagyok, persze hogy van, hiszen azért kell a servicepack...:)), hol kapható, fényképet tudsz küldeni, esetleg egy prospektust, tényleg teljesen directx kompatibilis, dx8 vagy dx9?
AE -
Egon
nagyúr
A tagdíjjal kapcsolatban szerintem először azt kellene kitalálni, hogy mire fordítanánk, ennek megfelelően lehetne az összeget megállapítani. Végül is ha csak pl. terembérletre kell, akkor havi 100 Ft 100 fővel számolva máris 10K HUF havonta. Mondjuk nem vagyok képben ''terembérletileg'' de azért havi 1-2 alkalomra ez elég lehet...
Nagyon tetszik az alapötlet, de jó lenne tényleg komolyan foglalkozni vele (ötletek, építő jellegű javaslatok stb.). -
KERO_SAN
aktív tag
Na, megneztem tobb mint 100 hozzaszolasom van, lehetek tag:)
IRC csati jo otlet, ha meg valaki nem tette meg akkor megyek viszek be par botot, meg ilyenek, aztan ma estetol uzemkesz lesz az egesz.:)
Meg azt dontsuk el, hol legyen a csati?:)
Lehetne ircneten (irc.extra.hu , irc.elte.hu)
Vagy esetleg olyan magyar szerveren ahol lehetseges szobat regisztralni, de nagyban fugg az ircopoktol, net.adminoktol.
Na hol legyen?:) -
KERO_SAN
aktív tag
Orulok hogy ilyen sokan jelentkeztek, nem vettetem fel halott otletet:))
Szoval, akkor tagdij:
Az elso kerdes amit mar mas is felvetett, mire forditanank?
Otletek?:)
Mennyi lenne az osszege?
Mindenkinek azonos osszeget kene fizetnie?
A klub helysegerol:
Egy nagyobb pub, vagy egy nagyobb kert (Dalai Lama ;) ) megfelelne.
Termeszetesen egy kert jobb lenne, mert ingyenes lenne, a masik hogy ha valaki kiuti magat, nincs az elhelyezesevel, csak bedontjuk egy bokor ala, azt kesz:)
A tagokrol:
En nem tudom nekem hany hozzaszolasom van(lehet hogy 50nel is kevesebb), de szerintem mindenki aki kedvet erez hozza hogy eljojjon, az legyen ott.
Termekbemutatok:
Ez a legjobb otlet:)
Tamogatom:DDD -
localhost
Közösségépítő
Hogy van-e???
A mi cégünk gyártja interlaced és non-interlaced változatban. Home és Professional kivitelben. +ServicePack. És van divX és DirectX kompatibilis is! :-) -
rog
addikt
van már dpi-mérö?
én meg eddig mindig képpontban adtam meg a felbontásomat, mert csak azt tudtam.. -
localhost
Közösségépítő
AE!
Nagyon egyszerű! Előveszed a fiókból a DPI-MÉRŐT és megméred... Ennyi és nem bonyolultabb! -
ArchElf
addikt
Hogy tudom kiszámítani, hogy hány dpi-s a szemem?
:(
AE -
Den
veterán
yeah :)
-
Miért hypok?
A hozzászólások száma nagyjából arányos azzal, ki mennyit ül a gépe előtt...
igaz Den, :)) -
ZBAdmin
csendes tag
Hali.
Mert miért ''hypók'' a számítástechnikai emberek???
Nekem pl. másik kedvenc hobbim a peca (nem a nyugágy-népszabi-parton-alvás-ébresztőórával-csak-hogy-ne-legyek-otthon-mert típusú...). Kocogj ki a partra családdal, vagy haverokkal, egy délelőtt alatt ''beduin'' leszel... :DDD
Mondjuk én demokra, ti kuss. :D -
ArchElf
addikt
Bocs nem is 3000, majdnem 7000...
:o
AE -
ArchElf
addikt
Amúgy talán a hozzászólásszám nem a legjobb módszer, mert akkor a guest állandó (talán vezetőségi) tag lenne a több mint 3000-es hozzászólás-menyiségével...
:))
AE -
BobMaster
senior tag
Nos a legcélszerűbb az új arculat megünneplése lenne, így elsőre.
Fáj, vagy sem, de Bp a legcélszerűbb (vagy környéke) a járatok gyakorisága miatt. Én nem fogok 10e-t beletankolni a gépbe, inkább 3e-ért vonatozok.
Viszont megyeszékhelyeken lehetne gyűlni, aztán együtt utazni. Ennek feltétele jól, hogy mindenki vegyen prohardveres pólót, úgy könnyen felismerjük egymást. És akkor legalább a ''helyiek'' jó összeismerkednek, amíg felérnek (ha valaki sokat sörözik, esetleg haza is támogatják).
Esetleg nyár közepén egy hétvégés sátortábor, a mohácsi szigetben a strandon? Placc ingyé, bikinis csajok, szúnyogok, ami kell a romantikához. A számítástechnikusok úgy is közismerten ''hypo''-k, nemárt egy kis hepa a napon :) Hangulatfokozó folyadékokat helyben lehet venni, elintézem, hogy göngyöleget ne kelljen fizetni (max. amit összetörünk). Tábortűz, bográcsos kaja, (van pék haverom, lepény, pogácsa, kenyér nagykeráron!), zsákban futás, esténként pedig a csillagképek antialiasingjának elemezgetése. :) Esetleg annak megbecslése, hogy a Hold hány fps-el jön felfele... -
A rendezvény jellegét nagyon fontos lenne eldönteni, azt, hogy miről szóljon az egész, mert imho nem sülne el jól, ha csak úgy összefutna az egész csapat, csak úgy mindenféle koncepció nélkül. Lehetne 1-2 szakmai fórum, esetleg egy nagyon kevés game, de kellene valami ami nem életünk értelméhez kötődik. Pl. most jön a nyár, kimehetnénk szánkózni valahova a Börzsönybe.:)))
-
guest
veterán
Den![#98] De igen! Én most! CSAKAZÉRTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS!
-
Egon
nagyúr
válasz
BobMaster
üzenetére
Komolyra fordítva a szót:
1. Mire fordítjuk a tagdíjat?
2. Két kettes pont is van...:D Az első evidens (meg kell szavazni), a másodikra reagálnék: Nem tartom jó ötletnek, sokan írnának mindenfélét összevissza, hogy növeljék a hozzászólásaik számát.
3. Nagyon jó ötletnek tartanám a termékbemutatót, vagy akár előadásokat is lehetne szervezni, vmilyen IT-vel kapcsolatos témakörből.
4. Ez megint evidens, el kell dönteni, kinek mi jó.
5. Triviális. Egyértelmű. Na ja... Persze. Hogyne. Természetes. Több nem jut eszembe...:D
Na tessék... Komolyan kezdtem, a végére mégis baromkodok...:((
Vácon tudok intézni helyet (konkrétan egy kulturált presszót), ahol egy igen csekély összegért cserében (és nyilván a fogyasztás reményében) ki tudom tetetni a zártkörű rendezvény táblát. Itt minden egy helyen lenne: sör (csapolt is...) és egyéb katalizátor-anyagok, a termékbemutatót is meg lehetne ejteni stb. Egyetlen hátránya van csak (illetve kettő): a viszonylag szűkös befogadóképesség: max. 30, de inkább 25 fő (a másik problem az, hogy nem Pesten van, de azért elviselhető: 45 perces vonatút Pestről, aki meg az ország másik feléből jönne a fővárosba, annak szvsz majdnem mindegy...). Viszont szerintem ez sem olyan nagy gond: tapasztalataim szerint a többség szóban nagyon lelkes, de ha tényleges tettekre kerül a sor, akkor már korántsem... Lehet hogy tízen se lennénk...:( -
Den
veterán
Ööö Biztos hogy nekem ennyi hozzászólásom van? Soknak tűnik, bár ha a telefonszámlára gondolok.... Na mindjárt összeszámolom :)
Komolyra fordítva a szót szerintem nem jó ha a hozzászólások száma a tagság feltétele, mert akkor lesznek hozzászólásnövelő topicok mint az indexen.
Szerintem a tagdíj megfelelő szűrő. Aki komoly prohardveres az kifizeti, aki meg csak guestként szól, mert annyi fáradságot is sajnál hogy regisztráljon, az nem fog tagdíjat sem fizetni, és valószínüleg egy találkozó sem érdekli, hiszen ha online nem akar a prohardveres közösséghez tartozni, akkor a valós életben sem fog.
Ha megnézitek ebbe a topicba még nem írt egy guest sem :) .
Aktív témák
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest