Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
De. És még csak nyoma sem maradna.
Tagdíj: egy része segíthetne az esetleges terembérletek kifizetésében, esetleg apróbb bóvlik (prohardver kulcstartó, sörnyitó, korsó, egérpad :D ) legyártatásában.
Javaslatom: negyedéves rendszerességgel egy 1000-est dobjon be mindenki. 100 állandó tag esetén az negyedévente 100k HUF. Ennyiért pedig lehet termet bérelni, előadókat, kiállítókat meghívni (azért egy bizonyos kiszállási díjra számítani kell), esetleg kis süti meg miegymás is belefér, az afölötti rész mindenkinek saját zsebből.
A találkozók rendszerességét is negyedévenként javaslom, úgy, hogy az ország 4 főbb régiójában veszi valaki magához az adott évszakban a szervezést. Én a déli régióban szivesen vállalom.
Tehát én mindenképpen a tagdíj mellett vagyok, mert ha már valaki elment egy buliba, akkor elég nehéz utána bevasalni rajta a beugrót, és ne kelljen senkinek saját zsebből szponzorálnia egy összejövetelt.
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest