- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
imádom macy-t, mindig a legváratlanabb pillanatban reagál valamit
ákoska: persze az is bedögölhet, nekem mondjuk már jópárszor elszállt az usb-s winyómról az adat ... a saját gépeimmel nem szokott gond lenni, csak ha idegen géphez csatlakoztatom, akkor néha .. ... bár kerülni szoktam idegen gépeknél az elülső panelos csatikat, tehát amik külön vezetékekkel vannak kötve az alaplapra, mert nem én kötöttem be, aztán lehet valami vadbarom rosszul kötötte be, mégis volt már olyan hogy egy idegen gépnek a hátlapi usb-jére kötve szállt el a partícióm egyből ... akkor restartolt a gép ahogy rádugtam a winyóm, mikor elindult az xp, már láttam hogy nincs meg a winyómon ami volt :/ úgyhogy én igazából csak hordozásra használom a külső winyómat, a fontos adatokat belső winyókon tárolom, itthon is megvannak meg barátnőmnél is, aztán remélem ez így elég ... csak drága a tárhely ... mondjuk nekem nem, neki igen, mert neki van több száz giga sorozat meg etc
ha most hirtelen eltűnne minden a winyóimról, akkor még megvan minden barátnőm gépén, de ha onnan is eltűnne hirtelen minden, na akkor meg lennék lőve, mivel dvd-re utoljára kb 1 évtizede mentegettem ilyen fontos dolgokatpersze már gondolkodtam azon a lehetőségen is, hogy kéne még1 winyó amit nem hordozásra hanem archiválásra használnék usb-n keresztül, és akkor akkor is meglennének az adatok, ha hirtelen tűnne el minden mind2 gépről ... de az inkább ne történjen meg, mert akkor ott valszeg más is halott és az sok pénz
Új hozzászólás Aktív témák
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged