Hirdetés
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Udemy-n szemezgetek ezzel a python kurzussal, meg is örültem, hogy 100€ helyett most megvehetem 18€-ért. Aztán bejelentkeztem és ott már teljes áron van.
Ezt egy új regisztrációval ki lehet játszani vajon, vagy várható szerintetek leakciózás?
Leírás, tematika alapján érdemes lehet egyáltalán? -
acsati
aktív tag
Köszönöm a válaszaitokat, akkor valamilyen ingyenes úton indulok először.
"Ha nem vagy igazán jó benne, akkor minden terület telített, ha meg igen, akkor meg egyik sem" - ez amúgy milyen igaz
Lesz egy ilyen esemény is jövő héten, lehet elnézek majd erre, ha már ingyenes. Vagy nem érdemes?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Biztos unjátok már a hasonló hsz-ket, de hátha kapok egy-két tanácsot, megjegyzést.
Karrierváltáson gondolkodom és csalogatónak hangzik, hogy mindenhonnan azt hallani, hogy milyen hiányok vannak az IT szakmában. De ahogy elkezdtem programozási nyelvekről keresgélni, elég hamar elvesztem bennük.
Jelenleg leginkább marketinghez kapcsolódó grafikai munkáim vannak és wordpress alapú weboldalak kezelése, egy nem multi nagyságú, de már nem is családias vállalkozásnál.
Ez alapján a front-end fejlesztői környezet felé nézelődnék, de az nem pont egy telített terület? Láttam még ehhez kapcsolódóan a full-stack fejlesztést, viszont az kezdésnek meg nagyon mélyvíznek tűnik.
Ti mit tudnátok a leírtak alapján nekem ajánlani, merre fele induljak el, hogy egyáltalán érdekel-e, menne-e?
31 éves vagyok, egyetemi képzést már nem akarok vállalni, egyéb tanfolyamot, amit munka mellett lehetne végezni, azt inkább. De kezdésnek nem gondolom, hogy sok pénzt bele kéne fektetnem, míg ki nem derül, hogy alkalmas vagyok-e programozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Haditechnika, harcászat
- Hálózati / IP kamera
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt egy új regisztrációval ki lehet játszani vajon, vagy várható szerintetek leakciózás?