Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaschil
aktív tag
válasz
plaschil #4906 üzenetére
Na megvan a hiba, ilyennel pályafutásom során sosem találkoztam.
Van az Add-in manager. Oda kellett volna betölteni a java, c++, c# modulokat. Ezt mindenkinek meg is csinálgatta, nekem failed az összes. A modules mappát megnyitva ott sorakoznak a mappák
staruml-cpp, staruml-csharp stb... Ezek mindegyikében található egy unreg.bat nevű állomány. Ezt elindítva villan egy dos-os ablak, s lőn ha indítom a StarUML-t, most már load successfull. Csak azt nem értem, ezt a többieknek miért csinálta meg automatikusan. -
Lortech
addikt
válasz
plaschil #4906 üzenetére
Nem ismerem az alkalmazást, de a két screenshot különbözik abban, hogy előbbiben a szerkesztő ablakba be van töltve egy uml ábra, utóbbiban nincs, és arra tippelek, hogy az utóbbiban ez hiányzik, a tools menüben pedig kontextustól függően jelenne meg a hiányzó menüpont.
Nincs lehetőséged azoktól az ismerősöktól segítséget kérni, akik már sikerrel használták az alkalmazást?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest