Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
petyus_
senior tag
válasz
Sischo
üzenetére
Én egy ilyen képzésen végeztem (Yellowroad, ez ingyenes, de utána fél évig csak ők közvetíthetnek ki (nekünk még 4 hónap volt)), a vége után 3 hónappal kezdtem el dolgozni egy nagy multinál, de 3 hét után már interjún voltam, csak sokáig tököltek a felvételivel. Kettőnket vettek fel a céghez, illetve velünk együtt még 2 Codecoolos srácot. Fizetés is elég jó, majdnem másfélszerese, mint amit a tanfolyamon garantálnak.
Egyébként ASP.Net-ben fejlesztünk most, ez nem volt a tanfolyam része, de a cég mondta, hogy kell, úgyhogy a képzés után önállóan tanultam. Eddig úgy érzem, jó az az alap, amit kaptunk, nyilván még elég sok idő elmegy az új technológiák tanulásával, de ez szerintem egyetem után is ugyanígy lenne, úgyhogy én elégedett vagyok.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Sischo
üzenetére
Azert azt meg erdemes megemliteni, hogy a jelenlegi munkaeropiaci helyzetben egy jobb IT cegnel, foleg Budapesten, eleg gyorsan konvergalnak felfele a fizetesek, mert tudjak, hogy csak a penz beszel. Lehet hogy br 350-400-al kezdesz, de ez rovid idon belul 500-600 lehet. Ha 1-2 even belul valtasz masik helyre ott mar duplat kerhetsz, es 3-5 even belul mar 1M felett jarunk.
Hosszu tavon nem feltetlen rossz befektetes. -
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Arc Raiders
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Dyson Supersonic Origin (Fekete/Nikkel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- EVGA Supernova 850WP2 Moduláris
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Hosszu tavon nem feltetlen rossz befektetes.
Az OKJs legalább elfogadott papírt ad a kezedbe, a codecool és társai egyáltalán nem, de ha jól tudom akkor ők biztosítanak vmi munkahelyet (
nekem nem tiszta, sosem olvastam utána)