-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sischo
tag
válasz
Chesterfield #11703 üzenetére
Fuh basszos, ez azért rohadtul kevés. Pesten ennyiből szinte meg se lehetne élni.
Én jelenleg elemzőként dolgozom, de már unom az Excelben bohockodást meg a VBA-t. Nem szeretnék itt megrekedni és ezért gondoltam rá, hogy a szoftverfejlesztés jó irány lenne. Jelenleg 500bruttót keresek és az se zavarna, ha ennél valamivel kevesebbet keresnék. De azért 1milliót törlesztőre fizetni meg kb fél vagy egy évig csak tanulni azért, hogy utána 150 bruttóval kevesebbet keressek az nem olyan kecsegtető :/Mindenesetre köszi a segítséget.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Chesterfield #11703 üzenetére
Igen-igen, kabare ez a Budapest vs Kelet Mo. fizetesi szakadek... Es mondjuk Debrecenben sem nagyon veszel mar 20M alatt egy normalis panellakast, de a programozofizetes kabe a harmada a fovarosinak. Na de nem akarok flame-lni, tudom... Koltozzek fel akkor en is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest