- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kkdesign #9652 üzenetére
PowerShellel lehet mutatókat cserélgetni, így aztán script is írható: [link]
ZTE_luky: Nekem sem volt gimnáziumban anno informatika képzés, bár volt terem, és bejártunk. Elvégezhető anélkül is, ha az egyetem alapokról oktat. Ha nem, és erős alapokat várnak, akkor neked kell eldöntened, bírod-e. Csodát nem lehet tenni, több év oktatást csak úgy tudsz pótolni, ha keményed tanulsz.
A diszkrét matematika nem nehéz, de nélküle az informatika elképzelhetetlen. Van pár területe, amit nagyon kell tudni, ezt viszonylag hamar pótolni tudod.
Itt vannak a wikipédiáról a területei, vastaggal jelöltem, ami szerintem már most nagyon kellhet:
Gráfelmélet
Kombinatorika
Játékelmélet
Algoritmusok
Számítástudomány
Kriptográfia
Logika
Információelmélet
Halmazelmélet
Valószínűségszámítás
Számelmélet
Algebra
Geometria (diszkrét geometria)
Topológia (egyes területei)
Operációkutatás
Szóval majdnem mind. A többi is kelleni fog, de ezeket jó eséllyel egyetemen is venni fogjátok. Igazából egyetemen k.rv@ nagy szívás tud lenni a matek, főleg, ha kemény a tanár, és téged még az idegennyelv is hátráltat. Az bárkit hátráltat ilyen tárgyaknál, akkor is, ha kitűnően beszéli.Programozásra maximum könyveket tudunk ajánlani, ami nagyon fontos, hogy megismerd az algoritmusokat, illetve - a jelek szerint - az objektumorientált szemléletet.
Ha ezek közül tényleg egyikhez sem tudsz hozzászólni, de már most elvárások, akkor a helyedben elgondolkodnék passziváláson, pár hónap alatt a nyelvben és tudásban is sokat tudsz pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Battlefield 6
- Egérpad topik
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest