- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Egér probléma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- SSD kibeszélő
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Első kettőhöz nem tudok hozzászólni (vagyis de.., majd), de az utolsóhoz igen. Ma pont ezzel szórakoztam, hogy linuxos környezetben kerestem megfelelő IDE-t web-programozáshoz. Az Aptana Studio 3-at próbáltam ki, és nagyon tetszik, nagyon sokminden van benne ami hasznos. Könnyen telepíthető, könnyen használható, és dokumentált. Kipróbáltam és az autocomplete támogatja a html5-ös tageket.
Ugyanez az Aptana studio nem csak standalone alkalmazásként elérhető, hanem Eclipse-es pluginként is, így lehet neked így kéne feltenned, akkor egyből tudnád használni az Eclipset C-re is.
-
euchi
aktív tag
"Szeretnék elkezdeni komolyabban belerázódni a C/C++/C-satöbbi nylev(ek)be.
Még nem tudom, hogy melyikkel kapok jobb/hamarabb állást, így nem tudom eldönteni, hogy melyiket kezdjem el."
Jó felé tapogatózol: C/C++
A Java-t is érdemes alaposan ismerni.
Itt egy grafikon ami segíthet.
Azt azért meg kell jegyeznem, hogy nem a programozási nyelvek ismerete tesz valakit jó programozóvá. A nyelv csak eszköz. Egy program elkészítésének csak egy fázisa a kódolás. A tervezési fázis a lényeges. Hogyan is fogalmazzam? A jó programozónak egy darab papíron is tudnia kell programot írni, számítógép nélkül. -
shev7
veterán
'' - a lényeg azomban az lenne, hogy ha levelet írok, vagy válaszolok egyre, akkor az kerüljön bele a gmail-es postaládába, pontosan úgy, mintha webről küldtem volna.''
Ehhez az kell, hogy a webrol kuldd el.
''A Gmail notifier-t ismerem, de az csirke,''
Mit ertesz csirke alatt? Pont azt tudja, amit tudnia kell.
''ráadásul mivel ugyanúgy egy böngészőt használ, nem lehet testreszabni.''
Mint mar emlitettem ha a gmailes postafiokodban meg akarod tartani a levelet, akkor a webes feluletet kell hasznalni, de hogy nem lehet testreszabni, az nem igaz, nezd meg a Firefox+Greasemonkey+Better Gmail. Ez egy javascript gyujtemeny, amivel eleg sok mindent meg lehet valtoztatni a gmail kinezeten. Ha ertesz kicsit javascripthez/css-hez, akkor igenyeid szerint at is alakithatod...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest