- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Ha az a cég egy tipikus kiszavazó-show, páran már lesben állnak mindkettőtökre, melyikőtöket tudnak kirúgni (**). Aztán lesz egy veszekedés, hogy ki a felelős, és rásózzák valakire a veszteséget. Őt elföldelik. Amelyik enterprise ügyfelet nem tudja átvenni a konkurencia, azt is elföldelik. És azzal "megoldottuk a problémát".
(**) Amikor elkezd meleg lenni a helyzet, szerintem lépj le onnét, különben téged is elföldelnek
-
coco2
őstag
A dokumentáció (vagy akár komment) egy másodvélemény arról, hogy ami logikátlanságot a kódban látsz, az bug-e vagy feature. Anélkül soha semmiről nem fogod azt tudni. De ha valamelyik cégnél csak annyira ért hozzá a vezetés, hogy a dokumentáció nem éri meg az időt, én amondó vagyok, had legyen igazuk, nem kell nekik ahhoz a projekthez sem dokumentáció, sem komment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged