Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
bruce24 #2889 üzenetére
Minden gépész programozó akar lenni
gépész is vagyok, csak ezért, meg egy ismerősöm, aki szintén gépész most akar átnyergelni
Sajnos sok pro és kontrám van..
Talán azért van értelme, mert ott ül valaki melletted, és megmondja mit nyomjál le a kezdetekben.
Ui két dolgot is megtanultam egy ilyen képzésen, a help használata, amit már írtam és még egy nagyon fontossat! Ha egy megoldáson sokat töröd a fejed, de nem akar összejönni érdemes egy 5-10perces szünetet, tartani, amikor nem is gondolsz rá.. (én azt szoktam csinálni, hogy átmegyek kollegákhoz és feltárom a problémát, mire a végére érek ráis jöttem Ők meg jót mosolyognak rajtam..)
Ezért jó lehet egy ilyen iskola, az életben megtanulsz programozni és egyetemen egy másfajta nézőpontot (mivel én már úgy kerültem az egyetemre, hogy programozom pár éve ezért nem tudok sorrendet állítani sok minden 1x nekem, viszont sok mindenhez több éves rögzültséget nevelnek át.. ami nehéz). legalább is röviden én így érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest