Hirdetés
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Raspberry Pi
- Azonnali fotós kérdések órája
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Webes képszerkesztőt szeretnék írni.
Arra gondoltam, hgy esetleg valami flash-es felület kellene(eredetileg silver light-ra gondoltam, de az ahhoz szükséges visual studio 2008 beta-ját mostanáig nem sikerült feltelepítenem, mert mindig lefagyott a setup). A háttérmunkát végezhetné php, mert ahhoz már valamennyire értek().
Kb úgy képzelem el a dolgot, hogy betöltöm a képet, a user szerkeszti, a módosítások az action script segítségével látszódnak, majd a mentés gombra kattintva a képet, és a szerkesztéshez szükséges infókat megkapja a php, és feldolgozza. Persze, ha lehet, akkor már az action scripttel szerkesztett képet küldöm el neki, de mivel azt a nyelvet nem ismerem, nem vagyok tisztában a lehetőségeivel.
A kérdéseim: megfelelő e a php egy tényleg nagyon jó képszerkesztő alkalmazás motorjának?. Ha nem, akkor mi lenne jobb helyette? Action scriptel mennyire lehet képet szerkeszteni?
Ja, és megköszönném, ha esetleg tudnátok könyveket ajánlani, mert a flash-hez egyáltalán nem értek... -
tkazmer
addikt
Ja, a TextBox1.Text= WebBrowser1.Url-t a form load eseménykezelőjébe vagy milyébe írtam
-
tkazmer
addikt
Szerintetek VB.neteben azt hogy csináljam meg, hogy a szövegdoboz tartalma azonos legyen a webbongésző url-jével?
Igy próbáltam:
TextBox1.Text= WebBrowser1.Url
ill fordítva, de a fordító(vb.net 2005 express edition) nem fogadta el, a vb.net fekete könyvemben meg nem találtam erre utaló részt, hogy hogy kell pontosan, ezért csak ezzel a sajátos lehetőséggel próbálkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Társasjáték topic
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest