Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti
üzenetére
Szerintem azert kicsit mas. Szoktak is mondani, hogy aki sokat programozott BASIC-ben, az egy eletre el lett rontva, mint programozo -- ami persze egy tulzas; ellenben egeszen mas gondolkozasi mintakat kovet valaki, aki sose latott mast, mint OO nyelvet, mint aki ismer 2-3 kulonbozo paradigmat.
-
repvez
addikt
válasz
bucsupeti
üzenetére
Akkor végképp nem értem,eddig ha megkérdeztem,hogy kezdésnek mit olvassak az első kérdés mindig az volt,hogy milyen nyelvet akarom megtanulni.
Ha meg általános a dolog akkor miért nincs hozzá ilyen könyv? Vagy miért nem azt ajánlják?
Hiába tudom levezetni hogy mit hogyan működjön,ha egyik nyelven sem tudom hogy kezdjek neki.
Próbáltam játékok forráskódját is nézni,de abból sem derült ki számomra,hogy melyik fájl mit csinál vagy mihez tartozik (grafika,hang,-ai,stb...) így nem is tudtam változtatni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest