-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bucsupeti #8867 üzenetére
Szerintem azert kicsit mas. Szoktak is mondani, hogy aki sokat programozott BASIC-ben, az egy eletre el lett rontva, mint programozo -- ami persze egy tulzas; ellenben egeszen mas gondolkozasi mintakat kovet valaki, aki sose latott mast, mint OO nyelvet, mint aki ismer 2-3 kulonbozo paradigmat.
-
repvez
addikt
válasz
bucsupeti #8867 üzenetére
Akkor végképp nem értem,eddig ha megkérdeztem,hogy kezdésnek mit olvassak az első kérdés mindig az volt,hogy milyen nyelvet akarom megtanulni.
Ha meg általános a dolog akkor miért nincs hozzá ilyen könyv? Vagy miért nem azt ajánlják?
Hiába tudom levezetni hogy mit hogyan működjön,ha egyik nyelven sem tudom hogy kezdjek neki.
Próbáltam játékok forráskódját is nézni,de abból sem derült ki számomra,hogy melyik fájl mit csinál vagy mihez tartozik (grafika,hang,-ai,stb...) így nem is tudtam változtatni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Windows 10
- Óra topik
- Jön a Shenmue III Enhanced
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetesen a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest